Magazin

Horoskop otkriva – Koji horoskopski znak bi se mogao oženiti ili udati iz finansijskih interesa?

Napisao admin

Na koje sve znakove trebate pripaziti kad se zaljubljujete u sljedećoj sedmici? Ovisno o tome želite li strastvenu avanturu ili se možda finansijski okoristiti, svakako poslušajte savjete koje vam prenosimo.


Horoskop (Foto: Arhiva)

Za te i još mnoge druge savjete o seksualnom životu, oko svakako bacite na novi seksi horoskop.

Proračunata Venera u Jarcu, u konjunkciji sa potentnim Plutonom i u kvadratu s provokativnim Uranom, predskazanje je ljubavnih afera i seksualnih skandala među bogatima i slavnima. Ni obični smrtnici neće biti imuni na ljubav iz interesa!

Ovan (21.03 – 20.04)

Ovnovi otvaraju novu sezonu ljubavnog lova i ribolova. Privlače vas ekstravagantne osobe sklone eksperimentalnim odnosima i seksualnim egzibicijama. Ako mislite da nitko ne zna što i s kim radite, živite u zabludi. Skrivene kamere sve vide i snimaju.

Bik (21.04 – 20.05)

Bikovi su u sretnom razdoblju. Imate novaca, ljubavi, a i seksualno ste zadovolj(e)ni. Smetnje vam stvaraju vaše želje za više seksa, novca i ljubavi. Želite živjeti lagodno i uživati u svakovrsnom obilju i ne pristajete na ništa manje od toga. Zanimljiv ste lik.

Blizanci (21.05 – 20.06)

Blizanci su li-la, ni dobro ni loše. Reagirate kako koji vjetar puhne. Ne smeta vas južina, jer se možete ‘fino pržiti’ na otvorenom. S prvim najavama nadolaska hladne fronte, brzo ćete se prešaltati i nastavit ćete vaše seksi aktivnosti u (skupoj) limuzini.

Rak (21.06 – 20.07)

Rakovi skladno preuređuju vlastiti ljubavni život. Ako ste se nedavno oženili ili udali, snovi su vam se ispunili i vašoj sreći nema kraja. Postoje i oni manje sretni među vama, koji razmišljaju o raskidu veze ili braka. Seks vam u cijeloj priči nije presudno bitan.

Lav (21.07 – 21.08)

Lavovi žive u miru. Zadovoljni ste postojećim stanjem stvari u vašoj ljubavnoj vezi. Vi i on ili ona seksualno ste kompatibilni, s tendencijom daljnjeg usavršavanja umijeća ljubavi. Priroda vas je nagradila potencijom, ali i mudrošću. Svijetlite u mraku.

Djevica (22.08 – 22.09)

Djevice kreću u osvajačke pohode. Da, i to je moguće i moralo se jednom dogoditi. Definitivno ste odustali od skromnosti i sramežljivosti. Želite zgrabiti zgodnu priliku koje vam se nudi. Niste romantični. Spremni za seksanje u besramnim izdanjima.

Vaga (23.09 – 22.10)

Vage su sve manje naivne i romantične, a sve više racionalne i proračunate. Neotporni ste na luksuz. Obožavate skupocjenosti. Možda se oženite ili udate iz interesa. Oplemenjujete vlastiti život ljepotom i bogatstvom. Za seks ćete se uspješno pobrinuti.

Škorpion (23.10 – 22.11)

Škorpioni nisu oduševljeni partner(ic)om. Brzo ste se razočarali u vašu novu ljubav. Možda je problem u vama, a ne u njemu ili u njoj? Osim nedostatka strasti, postoje i drugi teški problemi. Možete svašta podnijeti, ali hladovinu u krevetu ne opraštate.

Strijelac (23.11 – 21.12)

Strijelci lako planu i brzo pregore. Niste zadovoljni sobom, ali i dalje se ne želite mijenjati. Djelujete bespomoćno i besciljno. Iznenadno upoznavanje s jednom Vagom, potakanut će vaš biortam na pozitivno djelovanje. I onaj seksualni, također.

Jarac (21.12 – 19.01)

Jarci su traženi i poželjni na tržištu ljubavi. Poslovno ste uspješni i financijski dobrostojeći, a to se cijeni u ovom i ovakvom materijalističkom svijetu. Niste naivni i ne date se bilo kome. S Bikom ili Djevicom, uvećat ćete imanje, a i erotski ćete se usrećiti.

Vodenjak (20.01 – 18.02)

Vodenjaci žive u svom privatnom mikrokozmosu, izolirani od ostatka svijeta. Onima koje (prijateljski) volite, dopuštate ulaz u vaš intimni univerzum. Kada se radi o vašim seksualnim željama i interesima, specijalno ste izbirljivi. Trošite se samo s izvanzemaljcima?!

Ribe (19.02 – 20.03)

Ribe su neraspoložene za seks. Imate financijskih problema i ljubav vam nije prva po rasporedu važnosti. Neki među vama pristali bi i na nemoralnu ponudu, samo da isplivaju iz teškoća. Kriza izvlači ono najgore ili najbolje u čovjeku. Vi ste na potezu.

net.hr

Komentari

komentara