Magazin

Ima slavu i bogatstvo ali… – Ceca priznala šta joj fali, a od čega strahuje!

Napisao admin

Svetlana – Ceca Ražnatović ima slavu i bogatstvo, ali ipak priznaje da joj nešto nedostaje. Kaže da žali što nije završila fakultet, ali i da joj smeta što su njena djeca eksponirana u javnosti.


Ceca Ražnatović (Foto: Telegraf)

Novine pišu da vaš sin Veljko radi kao obezbjeđenje u klubovima?

– Novine svašta pišu.

Da li to znači da nije tačna informacija i da na taj način ne zarađuje za džeparac?

– To je toliko nebitno, da ne želim ni da komentarišem. Moja djeca nisu javne ličnosti i ne želim da govorim o njima. Sve što vas interesuje, a vezano je za mene pitajte me, o njima neću da govorim.

Vaša ćerka Anastasija krenula je vašim stopama, pa počinje da se bavi pjevanjem. Sve češće postavlja klipove u kojima pjeva – na Fejsbuk, Tviter… Da li je podržavate u tome?

– Moja djeca su medijski eksponirana zbog toga što su moja, i to apsolutno ne zaslužuju. Jako mi smeta. Oni kao i svi ostali njihovi vršnjaci imaju svoje profile, pa tako kače raznorazne stvari. I od mojih kolega djeca to isto rade, ali nisu eksponirana kao moja.

Šta biste savjetovali mladim pjevačicama koje počinju?

– Ja sam u svijet šou-biznisa ušla kao jako mlada djevojčica. Imala sam 14 godina. Uporedo sam završavala srednju školu, i mišljenja sam da se može uklopiti i jedno i drugo. Svim mladim pjevačima koji kao i ja počinju da se bave pjevanjem u tim godinama savjetovala bih da nikada ne ostavljaju školu jer to ne može da im koči karijeru. Neka završavaju fakultete, uporedo neka se bave muzikom. Meni nekada bude žao što nisam to uradila, a mojim roditeljima najviše.

Anastasija pjeva, Veljko izlazi

KLINCI – Cecina ćerka Anastasija na Jutjub redovno kači snimke na kojima pjeva, a u posljednje vrijeme snima isključivo mamine pjesme. Nedavno je na Instagram postavila fotku na kojoj pozira u ultrakratkom šortsu s napućenim usnama. Veljko s druge strane redovno izlazi po klubovima, a priča se da ne želi od mame da uzima džeparac, već da se zaposlio na vratima jednog kluba.

alo.rs

Komentari

komentara