Magazin

Savršen ten – Koje je korekcije na sebi napravila Kim Kardashian?

Napisao admin

Reality zvijezda Kim Kardashian redovito je na naslovnicama što zbog zanimljivih outfita, što zbog naglašenih atributa, a ovaj put stručnjaci su se pozabavili njezinim licem i besprijekornim tenom.


Kim Kardashian (Foto: Arhiva)

Lijepoj Kim nitko ne može osporiti da ima prelijep ten, a neki plastični kirurzi tvrde da je sigurno napravila manje korekcije na licu. Iako je Kim rekla kako je od tretmana koristila samo botoks, a za dobar izgled su zaslužni genetika, skupi kozmetički proizvodi i odlično donje rublje.

‘Vjeruj mi, srce, da skinem ovaj grudnjak, rekli bi mi da moram na plastičnu operaciju’, rekla je u jednom televizijskom showu još 2010. godine.

No iako je uvijek izgledala sjajno, lice joj se od 2006., kada se prvi put pojavila na TV ekranima, promijenilo; nos joj je vidljivo tanji, a brada skladnija.

Je li riječ o estetskim operacijama ili pametnom make-upu?

Plastični kirurg doktor Roberto Viel iz Londonskog medicinskog centra za estetske operacije vjeruje da je Kim napravila više no što želi priznati.

‘Mislim da je Kim Kardashian napravila više manjih zahvata. Imala je nekoliko tretmana obnavljanja kože, reduciranja pora, poboljšanja proizvodnje kolagena’, rekao je Viel.

Kim je pak zagovornica tretmana Platelet Rejuvenation Therapy, a oni rezultiraju ovakvim učinkom.

‘Kim je stavila i filere u obraze kako bi imala mladenačkiji izraz lica, a osim toga mislim da je imala i estetsku operaciju nosa’, rekao je Viel.

Doktor Anthony Erian, specijaliziran za rinoplastiku, rekao je kako je kirurg Kim Kardashian obavio impresivan posao.

‘Nos je veoma važan za izraz lica i može ga transformirati. Operacija nosa zahtijeva izuzetne kirurške sposobnosti, percepciju umjetnika, kako bi se napravio ‘novi nos’ koji će se harmonično uklopiti u lice’, rekao je Erian dodajući kako je u ovom slučaju to učinjeno dobro.

tportal

Komentari

komentara