Magazin

Bivši zaručnici – Milan Popović i Katarina Šišmanović se ponovo viđaju!

Napisao admin

''Voditeljka je od nedavno sve češće počela da dolazi u Milanov kafić, gdje su se sreli, srdačno pozdravili i dogovorili da se vide nasamo'', izjavio je izvor blizak Šišmanovićevoj.


Milan Popović i Katarina Šišmanović (Foto: arhiva)

Voditeljka emisije “Sve za ljubav” Katarina Šišmanović navodno se ponovo viđa sa nekadašnjim vjerenikom Milanom Popovićem, te se spekuliše kako bi par mogao da obnovi vezu nakon petogodišnje pauze.

Katarina je, naime, počela da sve češće posjećuje biznismenov kafić, te je bilo neizbježno da se srećnu i porazgovaraju, a kako saznaje “Alo”, par je nakon toga razmijenio i nekoliko SMS poruka.

– Kaća i Milan nisu imali kontakt od kako su raskinuli prije pet godina, i rijetko su se sretali, dok je od nedavno Šišmanovićeva sve češće počela da dolazi u Milanov lokal, gdje su se srdačno pozdravili i dogovorili da se vide nasamo – rekao je izvor blizak voditeljki.

Milan je raskrstio sa nekadašnjom djevojkom Severinom, dok je Katarina nedavno prekinula dugogodišnju romansu sa vlasnikom “Emotiona” Goranom Stamenkovićem, te je počelo da se šuška da postoji šansa da par obnovi svoju romansu.

telegraf.rs

Komentari

komentara