Magazin

Goga Sekulić u "ratu" sa svekrvom – "Hoću svoje gaće i druge stvari!"

Napisao admin

Pjevačica Goga Sekulić juče je u Prvom općinskom sudu na Novom Beogradu na prvoj raspravi ostavinskog postupka, pokrenutog na njen zahtJev, tražila skoro svu pokretnu imovinu iz stana u Sarajevskoj ulici u kojem je živjela sa svojim preminulim suprugom Igorom Ramovićem.


Goga Sekulić (Foto: arhiva)

Ipak, predmet ostavine nisu sve pokretnosti, tako da Goga preko suda potražuje veliki plazma televizor “Sony” i još nekoliko vrijednih svadbenih poklona. U inat svekrvi Zorici Terzin, koja ju je izbacila iz stana promijenivši bravu u njenom odsustvu, pjevačica insistira na tome da joj se vrati sve što je uložila u stan.

“Goga je sa svedocima na sudu izjavila da je odmah po preseljenju kod Igora 2012. godine počela da ulaže svoj novac u stan. Zamijenili su ulazna vrata, skoro sav namještaj i kompletno renovirali stan. Najvrjedniji je televizor koji je Goga platila 1.500 eura, a onda i stolni sat, jedna figura, umjetničke slike i još nekoliko svadbenih poklona”, otkriva izvor Blica iz suda.

Pošto je saslušao pjevačicu, sudija je naložio da se pošalju pozivi Ramovićevoj deci, koja su pored Goge jedini nasljednici njegove imovine. Istakao je da je iz novina saznao da Igor ima dvoje djece.

Goga je jučer izgledala loše i kada su je novinari Blica nazvali, nije željela da komentirati sudske procese i vrlo nervozno je rekla: “Hoću svoje gaće i druge stvari iz stana u kom sam do jučer živjela. Želim da se što prije vratim u normalan život.”

Zorica Terzin je sudu u Ustaničkoj prije nekoliko dana dostavila podnesak u kojem navodi da je Igorove i Gogine vjereničke burme prodala jer joj je u to vrijeme bolesni sin tako rekao.

Pjevačicu je to užasno uzrujalo jer je lično njoj Zorica odmah poslije smrti sina priznala da je u očaju i nemaštini prodala zlato, i to je bio glavni okidač da Goga pokrene ostavinski postupak.

blic

Komentari

komentara