Magazin

Pjevačica se ugojila – Ana Nikolić se izobličila, ne liči na sebe! (FOTO)

Napisao admin

Nikolićeva na nastupu u klubu u Cirihu pokazala da se opet ugojila, s njom pjevala vitka Nikolija u halterima.


Ana Nikolić (Foto: smedia)

Pjevačica je prošlog vikenda nastupala u jednom klubu u Cirihu, ali ovoga puta publika, koja se odlično provela, nije mogla da uživa u njenom zgodnom tijelu. Jeste da je Ana nosila kratku haljinu, ali u njoj nije pokazala nekadašnju top liniju, već višak kilograma. I to sigurno desetak. Njen višak bio je upadljiv i jer je s njom na sceni bila Nikolija Jovanović, provokativnija i tanja od Ane. Njih dvije su u Cirihu promovisale duet „Milion dolara“ i napravile pravi šou. Ipak, bilo je vidljivo da se Nikolićeva opet opustila i da nema ni traga od one zgodne cice koja se zajedno sa Nikolijom polugola valja po krevetu u spotu za njihov hit. Publika to i te kako primjećuje, pa se na Fejsbuk stranici kluba na koji su postavljene fotke sa nastupa mogu pročitati razni komentari. Jedan od njih je i „Milion dolara ode na klopu!“.

Nisu svi razočarani Aninim viškom kilograma, ima i onih kojima je Nikolićeva sa ovim oblinama i te kako seksi, pa se na istom mjestu mogu pročitati komentari da joj ova kilaža odlično pristaje.

Ukusi su različiti, ali zdravlje je jedno. Upravo na to bi Ana trebalo da pripazi jer su njene oscilacije u kilaži u kratkom vremenskom periodu drastične. Ipak, uvijek uspije da smrša, pa se nadamo da će i sada prionuti na vježbanje i zdravu hranu i ponovo biti ona stara.

kurir

Komentari

komentara