Magazin

Poroci horoskopskih znakova – Bik je opsjednut hranom, Strijelac ima problema s novcem …

Napisao admin

Horoskop nam može reći mnogo o karakteru osobe, a među takve osobine spadaju i zavisnosti, ili ljepše rečeno pojačane sklonosti nekim porocima.


Žena jede (Foto: cure.ba)

Stoga, dobro pročitajte i zapamtite, pa kad slijedeći put budete mjerkali potencijalnog partnera ili partnerku, prisjetite se ovih karekteristika i priupitajte za horoskopski znak prije nego što napravite bilo kakav zavodnički potez.

Ovan
Ovan, kao izraziti vatreni individualac privučen je i alkoholom i cigaretama, a kad se tome posveti, nije ga lako odgovoriti. Naročito zbog tvrdoglavog stava da se pušenjem oslobađaju viška stresa, a i izgledaju sebi prilično glamurozno s cigaretom u ruci.

Bik
Bik je stabilan znak, ali kad su u pitanju hrana i piće kao da neko drugo biće obuzme njegovo ili njeno tijelo. Ugađanje čulima je uvijek na prvom mjestu, tako da je lako zamisliti Bika koji previše voli dobru čašicu.

Blizanci
Blizanci često mijenjaju raspoloženja što je obično praćeno raznim porocima, tipa lančanog pušenja, a ako im posao imalo zavisi od računara i Interneta, možete biti sigurni da će noći provoditi prije pred ekranom nego u krevetu.

Rak

Rak je pod velikim uticajem Mjeseca, što ih vodi prema alkoholu i tabletama. Bes nerijetko potiskuju velikim količinama hrane, a uz to puše kao lokomotive ne bi li ostali mršavi. Jednom rječju, oprez s njima.

Lav
Lav po definiciji vjeruje u svoju besmrtnost, pa su svi poroci dobrodošli, od kocke i seksa do pušenja i prekomernog pijančenja.

Djevica

Djevica može biti najveći radoholičar, jer prilično opsesivno pristupaju svim stvarima u životu, a čim stvari krenu pogrešnim smjerom, stiže i potreba za alkoholom i tabletama za smirenje.

Vaga
Vaga, s druge strane, voli da pobjegne od ružne stvarnosti putem alkohola, a ni lake droge nisu im strane. Međutim, za razliku od ostalih, lako se navuku i na vježbanje koje onda sprovode do iznemoglosti.

Škorpija
Škorpija nosi titulu najvećeg zavisnika od seksa u Zodijaku, a uz to obično dolaze i potoci alkohola. Cigarete su omiljeni porok iz praktičnog razloga održavanja linije, kako ne bi morali na dijete.

Strijelac
Strijelac, kao i Lav, ima stav besmrtnika pa mu ni jedan porok nije stran, a najčešće se nalaze u problemima s novcem zbog zavisnosti od putovanja koja baš i nisu prikladna za njihov džep.

Jarac
Jarac je najmanje sklon porocima od svih znakova Zodijaka, jedino cigarete po njima ne spadaju u zavisnosti. Druga krajnost je anoreksija i bulimija zbog opsesija da trebalo da su mršavi i lijepi.

Vodolija
Vodolija istražuje po definiciji, pa ćete ih lako pronaći u svim mogućim krajnostima, od zakletih vegana koji žive ultra zdravo do bauljajućih likova koji nisu pod uticajem nečega jedino pred buđenje.

Riba
Ribe vole alkohol kako bi smanjile bol koji osjećaju u životu, najčešće psihički, a kad se pojavi neki hronični fizički bol, zavisnost od tableta je neizbježna. Kako im mašta radi sto na sat, opijati svih vrsta su im drago društvo pa treba paziti na njih.

medio

Komentari

komentara