Magazin

Ceca pred 20.000 ljudi – Zadesilo je nešto neočekivano! (FOTO)

Napisao admin

Pred оkо 20.000 fanova iz pola Srbije, Ceca Ražnatović, više od dva sata pjevala je srcu Šumadije. Kragujevčanima se predstavila, 20 godina nakon posljednjeg koncerta kao “Nevaljala”, a hiljade obožavalaca u glas su otpočele koncert stihovima “Ti voliš nju, a tebe ja”. Ni kiša nije uspjela da oneraspoloži njene fanove.


Ceca Ražnatović (Foto: telegraf)

Dvadeset je godina prošlo od kada sam ovdje posljednji put držala koncert. Mnogi su Šumadinci od tada rođeni i sada su ovdje. Pozdravljam njih, pozdravljam sve vas, dobro veče lijepa Šumadijo – pozdravila je Ceca hiljade ruku u vazduhu. Odjevena u smjernu haljinu boje vina Ceca je “zagrmjela” pjesmom “Grome moj” i nastavila sa omiljenim numerama miliona Srba. Nakon samo četiri pjesme, desilo se nešto neočekivano – nestala je struja na bini. Sa “Volimo te Ceco” publika je ohrabrila obećavajući da svi čekaju dok se tehnički problemi ne riješe.

Uz Cecu su drhtala ženska srca pjevajući “Kukavicu”, a onda i “Doktora”. Dame su se sjetile i kako je spavati “u tvojoj majici”, ali i drugarice prokletnice. Bez “Beograde” nije moglo, ali ni bez “Vazduh koji dišem”. Publika je bila u delirijumu tokom Cecinih izvođenja novih hitova.

Koncert u Kragujevcu kasnio je sat i 45 minuta, a stotine mladih djevojaka grille su ogradu čuvajući mjesta pred binom i po više od dva sata. U kragujevačkim gradskim autobusima, dolazeći na koncert Cecini fanovi su se takmičili ko zna više pjesama sa novog albuma.

Na koncert je u oko 100 autobusa stigla publika iz Kraljeva, Vrnjačke Banje, Trstenika, Čačka, Svilajnca, Despotovca, Gornjeg Milanovca, Lazarevca, Jagodine, Paraćina, Ćuprije, Požarevca, Smedereva, Velike Plane, Kruševca.

Organizatori kažu da su bili zainteresovani i fanovi van Srbije, najviše iz Hrvatske i Bugarske.

telegraf.rs

Komentari

komentara