Magazin

Horoskop donosi – Kakav vikend u ljubavi možete očekivati

Napisao admin

Kad je u pitanju ljubav, ovaj vikend će kod svih horoskopskih znakova obilježiti posesivnost.


Horoskop (Foto: cure.ba)

Petak i većinu subote ćete vrlo vjerojatno provesti ‘u lovu’, uživajući u tome. To je zbog toga što Mjesec u Ovnu potiče sve horoskopske znakove na stalne porive za zadovoljavanjem vlastitih potreba i želja. Strasti će se uzburkati i nema vremena za čekanje! Znate što želite i želite tu osobu odmah!

Kasno u petak navečer Mjesec će se naći u konjunkciji s Uranom zbog čega će posvuda frcati iskre. Moguće je da ćete osjetiti snažnu i iznenadnu emocionalnu vezu s nekim novim ako ste sami, a ako ste u vezi, uživat ćete u vatrenom podsjetniku zašto ste zajedno.

Već u subotu sve emocije se pretvaraju u posesivnost, možda čak opsesivnost! Venera će se naći u kvadratu s Plutonom i bit će lako koristiti ljubav ili seks kao oružje. Sjetite se da ljubav nema veze s kontrolom, već s međusobnim poštovanjem i privrženošću. Osjećate li se nesigurno u vezi, sad je najbolje vrijeme da budete iskreni sami sa sobom oko toga.

Do nedjelje Mjesec će ući u znak Bika i tema oko posjedovanja ljubavi će se nastaviti. Postoje dva načina za tumačenje ovog kozmičkog utjecaja. Ako se zadržavate u vezi zbog lažnog osjećaja sigurnosti, opozicija Mjesec – Saturn emocionalno će vas iscrpiti. No, nalazite li se u zdravoj vezi punoj ljubavi i odanosti, jednostavno ćete htjeti zadržati taj osjećaj.

Romantične ocjene vikenda 2. – 4. kolovoza:

OVAN
❤❤❤

BIK
❤❤♡

BLIZANCI
❤❤♡

RAK
❤♡♡

LAV
❤❤♡

DJEVICA
❤♡♡

VAGA
❤♡♡

ŠKORPION
❤♡♡

STRIJELAC
❤❤♡

JARAC
❤♡♡

VODENJAK
❤❤♡

RIBE
❤♡♡

tportal

Komentari

komentara