Magazin

Kad čuju iznos, ne mogu odoljeti – Pogledajte koje će se društvo ove godine okupiti na "Farmi"

Napisao admin

Ostalo je još malo do početka “Farme 5″. Dok radnici sređuju imanje za nove stanovnike, produkcija užurbano radi da sastavi spisak imena 24 VIP seljaka.


Suzana Mančić (foto: cure.ba)

Već je poznato da će u septembru na farmu stići Suzana Mančić, Mira Škorić i Anastasija Buđić, a, kako Kurir doznaje, pridružit će im se Dado Topić, vidovita Zorka, manekenka Sara Trajković i internet zvijezda Simonida Aćević.

“Dado je pravi kandidat za ‘Farmu’. Rođen je u malom mjestu i nisu mu strani poslovi na selu. Prvobitno se dvoumio da li da prihvati učešće, ali nije mogao odbiti kad je čuo visinu honorara”, rekao je Kuriru izvor blizak produkciji.

Vidovita Zorka, proročica koja se proslavila devedesetih godina, nije imala dilemu. Nakon prvog poziva dogovorila se s produkcijom.

Na imanje u Lisović ući će i ženski Ekrem Jevrić – Simonida Aćević, koja je za samo nekoliko dana sa spotom za pjesmu “Hopa-cupa” postala Youtube zvijezda.

Peta sezona “Farme” kreće 10. septembra, a kao drugi gost iz Hrvatske spominje se starleta Ava Karabatić.

Ava je viđena pre tri dana na Pinku, ali njeno učešće nije sigurno jer se već pojavljivala u dva rijalitija, piše Kurir.

kurir

Komentari

komentara