Magazin

Horoskopski znakovi i šminka – Za Lavice je idealna boja ružičasta, a za Vododlije umirujuće, neutralne i prozračne

Napisao admin

Vjerovatno ste primjetili da već nekoliko dana pišemo šta odgovara kojem horoskopskom znaku od dragog kamenja, preko posla, pa sve do stila ljubljenja. Tako je danas došla na red i šminka, pa u nastavku članka pročitajte koja šminka odgovara kojem horoskopskom znaku.


Šminka (foto: cure.ba)

Ovan – Žene rođene u znaku ovna su odvažne, hrabre i avanturistice. Ovnice su direktne, a nijanse koje njima odgovaraju su jarke. Uz karakter koji imate najbolje bi bilo da odaberete jarku crvenu nijansu ruža

Bik – Ove djevojke su izdržljive, vole život i žive ga punim plućima. Ponekad su tvrdoglave, a nijansa koja im odgovara je berry nijansa ili ružičasto ljubičaste kombinacije ruža i sjajila za usne.

Blizanci – Blizanci su otvoreni, pričljivi, zafrkanti, ali su jako pametni i vole da da se izražavaju. Prema tome najbolje nijanse ruža za vas su boje breskve koje vam savršeno odgovaraju.

Rak – Rakovi su posvećeni porodici i veoma su emotivni. Vama se raspoloženje mijenja s obzirom na vrijeme, a najbolje nijanse za vas su prirodne i neutralne nijanse ruževa. Najbolje bi bilo da odaberete nijanse u boji kože.

Lav – Lavice su rođeni šefovi i vole da imaju kontrolu. Vole da budu u centru pažnje i ponekad su zapovjednički nastrojeni. Za vas je idealna boja ružičasta, jer će se dobro slagati sa vašim karakterom.

Djevica – Djevce su perfekcionisti i veoma su organizovane i vrijedne. Kod djevica sve mora da ide onako kako su zamislile, a ako se skrene sa tog puta mogu da budu prave cjepidlake. Za vas su idealne svjetlucave i prozračne metalik nijanse ruževa i sjajila za usne.

Vaga – Vage su uravnotežene i vole ljude. Inteligentne su, ali često popuštaju kada je druga strana u pitanju. Za vas su idealne romantične i prozračne nijanse, ali možete da izaberete i tamno crvenu nijansu ruža.

Škorpion – Škorpionke su misteriozne, seksipilne i odlučne. Vole da imaju kontrolu, a često znaju da budu i osvetoljubivi. Vama odgovara tamno crvena nijansa koja je na samoj granici sa smeđim tonovima.

Strijelac – Strijelci su bezbrižni, veseli i vedri. Vole luksuz, ali ponekad znaju da budu nestrpljivi. Ukoliko ste rođeni u ovom znaku za vas su idealne nijanse smeđe boje.

Jarac – Jarčevi imaju natjecateljski duh i hrabri su. Oni su ambiciozni i motivirani i znaju se izboriti za ono što žele. Za vas je idealna vedra nijansa ružičaste boje ruža.

Vodolija – Vodolije su otkačeni, optimistični i nesputani. Vole prijateljstva i često nerazdvajaju prijateljstvo od ljubavi. Orginalni su i inovativni, pa su za vas idealne umirujuće boje, neutralne i prozračne.

Ribe – One su suosjećajne i obazrive, a samim tim i kreativne, emocionalne i maštovite. Ponekad znaju da budu i tajnovite, a sklone su i sanjarenju, pa znaju biti i neodgovorne. Za vas je idealna jaka boja ruža, a na vam je da odlučite koja je to boja.

ljepota.ba

Komentari

komentara