Magazin

Kupovao kokain i tablete – Ezel umjesto pritvora želi prisilno liječenje!

Napisao admin

Glumac koji se proslavio serijom 'Ezel' do daljnjeg ostaje u pritvoru. Kenan Imirzalıoglu (39) navodno je molio odvjetnika da se izbori za uvjetnu kaznu i prisilno liječenje.


Kenan Imirzalıoglu (Foto: arhiva)

U velikoj raciji protiv dilera turska je policija pretresla 60 stanova. Pronašla je 15 kilograma marihuane, pet kilograma ecstasyja i veliku količinu kokaina. Uhitili su 55 estradnjaka, među kojima i Imirzalıoglua. Kako bi izbjegao fotografe, glumac je molio da ga istražnom sucu dovedu policajci u civilu.

– Vidjet ćemo što će sad biti – kratko je rekao novinarima i kiselo se nasmiješio.

Glumac koji je, pišu turski mediji, kupovao kokain i tablete, krajem mjeseca trebao je početi snimati drugu sezonu serije ‘Karadayi’. Kako ne bi ostao bez angažmana, Kenanov odvjetnik će se pokušati izboriti za novčanu i uvjetnu kaznu te prisilno liječenje od ovisnosti o drogama.

Isti ishod na sudu ‘sredio’ si je i Tarkan Tevetoglu (40), koji se 1997. proslavio hitom ‘Şımarık (Kiss Kiss)’. Pjevača su uhitili prije tri godine nakon što su mu u vikendici blizu Istanbula pronašli hašiš. Nije išao u zatvor, nego u kliniku.

Engin Altan Düzyatan (34), šarmantni doktor Serdar Batur iz serije ‘Da sam oblak’, također je dio skandala s drogom. Uhitili su ga s djevojkom, glumicom Özge Özpirinçci (27). Navodno su ih raskrinkali kad su prije dva tjedna kupovali kokain za glumčev rođendan.

24sata.hr

Komentari

komentara