Magazin

PR Goge Sekulić – Dajte joj malo mira u ovim teškim momentima! Estrada uz pjevačicu u teškim trenucima!

Napisao admin

Poštovani, porodice Sekulić i Ramović trenutno prolaze kroz veoma stresne, teške i emotivne trenutke. U Gogino, ali i u njihovo ime, zamolili bismo sve urednike i novinare da im u ovako teškim momentima daju malo privatnosti, da ih ne kontaktiraju za izjave, već da ih puste da u miru isprate voljenog sina, supruga i zeta Igora Ramovića. Hvala svima na razumjevanju. – ovo je saopštenje koje je potpisao PR Goge Sekulić.


Goga Sekulić (foto: cure.ba)

U međuvremenu oglasile su se mnoge javne ličnosti.

Pop pjevačica Ivana Selakov je napisala na društvenoj mreži „Facebook“ sljedeće: -Šokirana sam! Iskreno saučešće dragoj Gogi!

Od Ramovića putem „Twittera“ oprostio se i muzički kompozitor Damir Handanović. -Strasno :((( Ramke pocivaj u miru…:( – napisao je poznati kompozitor i blizak prijatelj pomenutog para Ramović-Sekulić.

– Iskreno saucesce koleginici Gogi Sekulic! – napisala je na “Twitteru” pjevačicina koleginica Sandra Afrika. – Moje saučešće Gogi Sekulić – ovim riječima saučešće je uputio i Milan Tarot.

– Iskreno saučešće mojoj dragoj koleginici Gogi Sekulić na smrti supruga Igora! – napisala je Tina Ivanović

Danas su u izjavi za “Glamur” Olja Karleuša i Boban Rajović rekli da su bili zatečeni informacijom da je Ramović sinoć preminuo, pogotovo jer su oni bili bliski prijatelji.

– ŠTA REĆI KADA VAM U JEDNOM DANU NESTANU DVA DRAGA PRIJATELJA…JEDAN SVETSKA ZVEZDA SERIJALA “GLEE” CORY MONTEITH KOME SAM NAPRAVIO PRVE PROFI FOTOGRAFIJE U ŽIVOTU I IGOR MUŽ MOJE DRAGE GOGE SEKULIĆ ŽENE SA SRCEM LAVA,PRAVI PRIJATELJ I U DOBRU I ZLU…RIP Cory, you are good memory ….RIP Igore,hvala ti,Goga je bila srećna…GOGAC DRŽI SE VOLIMO TE I UZ TEBE SMO… – napisao je na svom fejsbuk profilu Dejan Milićević, a nije ostao bez reči ni Boki 13 koji da vas podsjetimo sa Gogom nije bio u dobrim odnosima: – Bas mi zao, ali iskreno….bez obzira na nas odnos ovim putem zelim da izrazim najiskrenije saucesce Gogi Sekulic.

puls

Komentari

komentara