Magazin

Dosta joj svega – Kim Kardashian se porječkala s mamom, seli iz kuće! (VIDEO)

Napisao admin

Kim Kardashian se već svađala s majkom oko vile u kojoj žive pa čak i oko toaletnog papira, ali sad joj je, tvrdi bliski izvor, dosta svega – seli se iz kuće!


Kris Jenner i Kim Kardashian (Foto: arhiva)

Otkako je rodila North West te izašla iz rodilišta, Kim Kardashian i Kanye West sa bebicom su živjeli na jednom od imanja Kris Jenner u Beverly Hillsu.

No, prema pisanju stranih medija, Kim se odlučila iseliti zbog stalnih trzavica s majkom.

U posljednjoj emitiranoj epizodi ‘Keeping Up With Kardashians’ gledatelji su mogli vidjeti svađu između Kris i Kim zbog interijera Krisine kuće.

Točnije, Kim se ne sviđa to što je cijela kupaonica crna, a u njoj je i crni toaletni papir. ‘U njoj se osjećam kao nindža’, pokušala se našaliti Kris, ali je Kim poludjela te joj rekla: ‘ Ne mogu se tuširati u crnom tušu! Sve je crno u toj kupaonici, čak i toaletni papir. Želim vidjeti što se*** i vidjeti što brišem’.

Iako joj je majka ponudila da kupi bijeli toaletni papir, Kim je i dalje bila skeptična prema tome da živi s majkom.

Prema pisanjima stranih medija, Kim daje sve od sebe da što prije odseli od Kris pa je unajmila vilu u koju će se preseliti za dva tjedna jer vila u kojoj će ona i Kanye živjeti će se renovirati još nekoliko mjeseci.

‘Kim je već postavila obiteljske fotografije na zidove, a uređuje i dječju sobicu za Nori. Opet se posvala s Kris i ne može tako živjeti’, otkrio je bliski izvor.

 

 

dnevnik.hr

Komentari

komentara