Magazin

Četvrta sezona završena – Farma: Ovako se glasalo od početka do kraja šoua

Napisao admin

Stanija bila na vrhu do tri nedjelje prije kraja, a pala je kad je zaratila sa svima. Memo od samog ulaska bio među tri prva farmera, Ekrem,Filip i Goca ni blizu pobjede.


Memo Haljevac (foto: pink)

Četvrta sezona rijalitija “Farma” je završena, a prašina oko glasanja i dalje ne jenjava. Pobjednik ove sezone je Sarajlija Sulejman Memo Haljevac, dok su drugo i treće mjesto osvojile starleta Stanija i Radojka. Telegraf otkriva kako je izgledao trend glasanja od početka šoua, ko je bio favorit tokom trajanja i ko nije bio ni blizu pobjede.

Stanija je ljuta, jer misli da je Memo trijumfovao kada je Amar Jašarspahić na svom koncertu pozvao publiku da glasa za zemljaka. Ipak, Telegraf saznaje pravu istinu oko glasanja tokom čitave sezone. Stanija je od samog starta bila prva, sve do tri nedjelje pred kraj. Nakon toga ju je zamijenio Memo, a Ekrem i Goca Božinovska nisu bili ni u blizu pobjede.

Ekrem je od samog početka imao slab plasman kod publike, a kako je šou tekao, imao je sve manju podršku glasača. Jevrić je bio ubijeđen da će trijumfovati, budući da tvrdi da mu je sam Željko Mitrović obećao pobjedu. Ni Goca Božinovska se nije proslavila, budući da je bila blizu Ekrema, ali daleko od 50.000 evra. Filip Panajotović je po povratku skočio na rang listi, ali je poslije nedjelju dana opet pao.

Ipak, Radojka je bila potpuno iznenađenje i kako se bližio kraj, za nju se glasalo prilično, uglavnom iz ruralnijih sredina i oni koji su bili protiv Stanije i Mema. Stanija je od samog starta bila prva na rang listi, ali je počela da pada tri nedjelje pred kraj. Tome je vjerovatno doprinijelo njeno pretjerano isticanje “da je svi mrze i da su protiv nje“. Takođe, konstantne svađe sa Filipom vjerovatno su doprinijele da starleta počne da gubi podršku glasača.

Iako je na imanje u Lisoviću ušao poslije mjesec dana, Sulejman Memo Haljevac je odmah prisvojio visoku poziciju na tabeli. Ipak, na kraju je za njega glasala ujedinjena Bosna, a Memo se sam zahvalio na složnosti svojih poštovalaca. Pored fanova, za slikara su glasali i oni koji su bili protiv Stanije, budući da je u Srbiji veći trend da se glasa protiv nekog, nego za svog. Na kraju je upravo to i presudilo.

Šta vi mislite, šta je uzrok lošem plasmanu zvijezde interneta Ekrema, a odličnom rangu starlete Stanije i slikara Mema?

telegraf.rs

Komentari

komentara