Magazin

Hurem se vraća u Tursku – Sulejmana mijenjala za Brada Pitta: Meryem ima novu ulogu

Napisao admin

Umjesto Hurem, Meryem Uzerli (29) glumit će Azerbajdžanku koja se fatalno zaljubljuje u Armenca. Turska TV kuća Ay Yapım početak snimanja najavila je za sljedeće proljeće.


Meryem Uzerli i Kıvanç Tatlıtuğ (Foto: arhiva)

Junakinja serije “Sulejman Veličanstveni” definitivno je odustala od projekta koji joj je donio svjetsku slavu. Finalna epizoda treće sezone s novom glumicom Vahide Gördüm (48) u ulozi Hurem toliko je razočarala gledatelje da su producenti opet pokušali nagovoriti Meryem da se vrati na set. Uzerli, koja se od početka lipnja u Berlinu liječi od depresije i iscrpljenosti, postavila im je, kažu, nemoguće uvjete.

– Umjesto dosadašnjih 12.500 eura po epizodi želim 25.000. Šest radnih dana od jutra do mraka smanjit ćete na četiri. Neću snimati više od 20 epizoda po sezoni, a trajanje epizode srežite s 90 na 60 minuta – rekla im je Meryem.

Producenti joj nisu izišli u susret pa je pregovarala s drugima. Turski mediji pišu da će se crvenokosa glumica na jesen vratiti u Istanbul. Prihvatila je ulogu u ljubavnoj priči o Azerbajdžanki i Armencu. Partner će joj biti Kıvanç Tatlıtug (29), turski Brad Pitt.

Originalna Hurem u rujnu će potpisati ugovor, a snimanje serije počinje u veljači 2014. 
Premijera se očekuje na jesen sljedeće godine. Meryem zasad šuti o projektu jer joj producenti “Sulejmana” zbog napuštanja serije prijete kaznom od čak pet milijuna kuna te joj brane da sljedećih pet godina radi s konkurentskim TV kućama.

24sata.hr

Komentari

komentara