Magazin

Maneken brzo odgovorio – Vodio sam ljubav sa Jovanom u kupatilu, prve večeri!

Napisao admin

Poslije izjave Jovane Nikolić da je ostavila Filipa Panajotovića "jer je homoseksualac", maneken udario žestoku kontru


Jovana i Filip (foto: kurir)

Poslije izjave Jovane Nikolić da je ostavila Filipa Panajotovića “jer je homoseksualac”, maneken uzvraća udarac! Kako bi demantirao da je gay, iznio je nekoliko detalja o vezi s Jovanom. Kaže da je s njom imao seks već prve večeri, i to u kupaonici!

– Mjesec dana smo bili zajedno, od toga smo se viđali sedam dana. Ma super priča stvarno, ja ću vam naći poruke na Facebooku da se razotrkrije Jovanin identitet. Kad sam ovdje radio i snimao “VIP room”, došle su ona i njena sestra i ja sam pitao Boška tko su te djevojčice. Meni su se mnogo svidjele. Uspostavio sam kontakt s Ivanom i prvo večer smo izašli. To je bilo u Nišu. Kad sve moram pričati, onda ću reći, odvela me je u stan neke njene drugarice. Nas četvero, petero je bilo u toj istoj sobi i onda smo otišli u kupaonicu pored te sobe, ja sam dobio to što sam htio. Htio sam da tu malo prespavamo i vidimo što ćemo dalje. Naravno da je bilo seksa. Idemo dalje, nakon toga sam otišao po nju u Niš, ona je došla kod mene u Pančevo i bila je tu dva dana – započeo je priču Panajotović i dodao zašto mu se Jovana nije dopala, te je otišao u Tursku.

– Kada sam provalio da ne zna da priča i taj njen humor, neki prahistorijski, treba da u društvu sjedim i crvenim se na neke njene komentare. Uvidio sam da je to stvarno budalaština, zapalio sam u Tursku, tamo sam sreo bivšu djevojku – navodi Stanijin dečko i dodaje da je “čuveni” Steva iz Pančeva njegov najbolji prijatelj.

kurir

Komentari

komentara