Magazin

5 ZNAKOVA OČEKUJE VELIKA SREĆA U MARTU! Stižu PARE, a evo ko će se konačno ZALJUBITI

Napisao H. H.

Trenutna konstalacija planeta u Jarcu doprinosi da moramo mnogo da radimo i fokusiramo na materijalne ciljeve, pa bi se moglo reći da se i ne zabavljamo.

Mars u Jarcu nas tjera da budemo disciplinovani. Za one koji su vrijedni februar će doneti nagrade.

Čekamo mart u kojem će Mars i Venera ući u Vodoliju, pa će doneti poletnost i više zanimljivih događaja u svačijem životu.

Mart će biti važan za Vage, Vodolije, Strelčeve, Ovnove i Ribe.

VAGA – Iako se klonuli duhom u Novoj 2022. godini to je iz razloga što vam trenutna pozciija planeta ne odgovara. Mars i Venera u Jarcu vas čine mrzovoljnim i nezainteresovanim, ali za samo pola mjeseca situacija se potpuno mijenja! Venera u Vodoliji donosi vam ljubav, zaljubljivanje i ljepši emotivni mjesec. Pred vama je period u kojem čete pokazati svoje kreativne potencijale.

VODOLIJA – Vaše vrijeme tek dolazi! Iako imate utisak da promene dolaze kasnije nego što želite, u martu ćete se iznenaditi. Imate mogućnost da ostvarite svoje snove. Osim toga, planete u Ribama donose vam povećanje zarade, tako da ćete itekako profitirati u martu mjesecu. Bićete emotivno ispunjeniji, a kako će Venera obasjati vaš znak , treba da očekujete da ćete biti pravi mamac za osobe suprotnog pola.

STRIJELAC – Pred vama je mjesec u kojem se želje pretvaraju u stvarnost. Takođe, puno planeta u Vodoliji donosi vam važne ugovore, komunikaciju i flert preko poruka. Bićete veoma otvoreni za bilo kakvu novu saradnju i možete da očekujete potpisivanje važnog dokumenta. Pred vama je i jedno kraće putovanje.

OVAN – Iako trenutno ne osjećate neku pokretačku energiju zbog Marsa u Jarcu, mart će vas potpuno iznenaditi. Pred vama je mjesec u kojem planete rade i vas i uvidjećete koliku podršu prijatelja imate. Neko će vam “srediti” preko veze nešto što vam je važno i ta podrška značiće vam u 2022. godini. Slijedi vam mjesec sa više druženja i jedno je sigurno, a to je da ćete shvatiti da se i ljubav rađa iz prijateljstva.

RIBE – Za vas “nema zime”. Jupiter i Sunce u vašem znaku u martu donijeće vam protekciju. Imate šanse da na lak način ostavrite svoje san i samo treba konačno da se pustite i ostavite prošlost iza sebe. Nije isključeno da ćete se zaljubiti, ali prvo tajno, a onda ćete shvatiti da to prerasta u nešto više

Komentari

komentara