Magazin

Sedmična astro analiza od 26.07 do 01.08. – Sreća bi mogla pratiti Ovna, Blizance i Škorpije

Napisao H. H.

Detaljna sedmična astro prognoza za sve znakove Zodijaka za sedmicu od 26.07 do 01.08.

Ovan: Ova sedmice će biti za vas jako ispunjena i važna. Vaše sposobnosti komunikacije i percepcije će biti povećane. Moći ćete izraziti svoje misli i osjećanja. Neočekivana stresna situacija bi se mogla dogoditi krajem sedmice, posebno ako planirate putovanje.

Razmislite o svojim osjećanjima i onome što zaista želite umjesto da insistirate na situacijama koje nigdje ne vode. U ovoj sedmici ćete dobiti priliku da promijenite svoj pogled na probleme koji vas muča. Vjerujte svojim instinktima, posebno kada su u pitanju odnosi i financijska pitanja.

Moraćete donijeti neke jako važne odluke kada je u pitanju vaša karijera. Nemojte se plašiti da napravite veliki korak ka vašem cilju. Vjerujte svojoj profesionalnosti i svojim sposobnostima i graciozno prihvatite podršku svojih najmilijih koji su vam spremni pomoći da sprovedete svoje planove.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Dr. Oz u svjetskoj parnici zbog savršenog preparata za šećer u krvi! Pročitajte više!
Sponosored by MonadPlug
Bik: U ovoj sedmici bist etrebali bitimalo oprezniji kada su u pitanju vaše veze. Zadržite svoje planove i misli za sebe i ne dijelite ih s drugima. Vaša društvenost postat će intenzivnija i dobit ćete priliku da provedete lijepo vrijeme sa svojim voljenima.

Pregledajte i odredite prioritete za sva pitanja koja se odnose na povjerenje, novac i vrijednosti. Nerešena pitanja na poslu zahtijevaće trajno rješenje ove sedmice. Organizujte svoje vrijeme i napravite pravi raspored. Ovo je dobro vrijeme za vas da otkrijete nove načine za promociju svojih planova.

Vaše finansije bi se takođe mogle poboljšati ako budete kontrolisali svoje troškove. Blizanac: Ove sedmice biste se trebali fokusirati na svoj posao i ljude sa kojima radite. Postoje neki problemi sa kojima ćete se trebati pozabaviti i koji zahtjevaju hitno rješavanje. Krajem sedmice možete očekivati povećanu napetost koja će proizići iz nekih već postojećih problema. Ovo će biti zahtjevna sedmica, zato upotrijebite svoje praktično i racionalno razmišljanje kako biste se uspješno nosili s tim. Na vaše raspoloženje će utjecati i neke porodične stvari.

Budite dinamični i optimistični. U svojim financijama krećite se na siguran način. Rak: Vaša komunikacija će se značajno poboljšati u ovoj sedmici što će vam biti od velike pomoći u postizanju vaših ciljeva. Ovo je vaša prilika da uspostavite nove kontakte sa važnim ljudima i pNeki odnosi oko vas mogu se promijeniti, ali ako ste fleksibilni i spremni da se prilagodite moći ćete se uspješno nositi sa svim. Morate upotrebiti svoju dinamičnu i sigurnu stranu. Vjerujte svojoj intuiciji i poduzmite korake koji su potrebni da postignete svoj cilj.

Uskoro bist emogli vidjeti pozitivne rezultate u vašim finansijama. Lav: Sada je pravo vrijeme da ostvarite svoje planove i poduzmete korake koji će vas odvesti do vaših ciljeva. U ovoj sedmici ćete morati podmiriti neke finansijske obaveze. Pokušajte pronaći praktična i efikasna rješenja.

Ako putujete, stvari bi se mogle promijeniti. Budite oprezni sa ljudima koji bas okružuju i sa kojima radite jer vam neki od njih mogu stvoriti probleme. Budite oprezni i budite bistre glave kako biste se nosili s njihovim napadima. Djevica: Trebate vremena i prostora da pronađete odgovore koje tražite i donesete ispravne odluke. sebe i svoj rad. Dobro se organizujte, napravite plan i postavite sebi jasne ciljeve. Dajte sebi malo prostora kako biste izbjegli greške. Morate obaviti mnogo stvari, zato budite sigurni da organizujete stvari i pronađite plan b za svaki slučaj. Otprilike sredinom sedmice biste mogli čuti neke vijesti. Držite se svog mišljenja i ne dozvolite da vas drugi vode.

Morate urediti stvari i jasno navesti svoje granice. Ako ste iskreni, stvari će se lako riješiti.Suočit ćete se sa nekim preprekama i sukobima sa kolegama, ali cjelokupno raspoloženje će biti u redu. Organizujte sebe i svoje ciljeve i rezultati će vas nagraditi više nego što očekujete.

Vaga: Ova sedmica bi mogla donijeti određene promjene i zbunjenost u neke vaše veze. Bićete spremni razgovarati o nekim važnim pitanjima i izraziti svoje ideje i razmišljanja. Otprilike krajem sedmice moraćete se pozabaviti pitanjima vezanim za komunikaciju ili posao.

Moraćete razjasniti neke stvari na raznim nivoima posebno kada su u pitanju veze koje se moraju prekinuti kako bi se stvorilo mjesta za nove ljude u vašem životu. Krenite polako i ravnomjerno i sakupite sve potrebne informacije prije nego što krenete.

Bićete pomalo zabrinuti za svoju karijeru, ali nemojte se obraćati drugima za savjet jer bi oni mogli samo pogoršati vašu zbunjenost.
Škorpija: Ova sedmica će biti idealna za rekonstruisanje vaših strategija u poslovnim pitanjima. Morate djelovati oprezno i detaljno kako biste očistili pogled i kako biste se mogli organizovati. Vaš šarm će privlačiti ljude koje želite u vašoj blizini. Planete će uzburkati vašu prošlost i natjerati vas da se suočite sa svojom sadašnjošću. Krećite se unutar određene granice i budite mirni. Morate biti na oprezu, jer dolaze važni događaji i, ako ste pametni, uspjet ćete unaprijediti svoju karijeru.

U finansijama će vas iritirati određena kašnjenja u plaćanjima, a takođe ćete morati povećati prihod kako biste udovoljili svojim potrebama. Strijelac: Vaša kreativnost i samopouzdanje će i dalje dominirati. Vaša potreba za druženjem biće vrlo vidljiva ove sedmice. Međutim, dobit ćete priliku i zaviriti u sebe i shvatiti šta zadržati i šta ispustiti iz svog društvenog života. Vrijeme je savršeno za promjene koje će vas na kraju nagraditi svojim ugodnim ishodom. Otprilike krajem sedmice neki događaji pomoći će vam da prepoznate svoja postignuća, a također planirate sve stvari koje trebate učiniti da biste postigli svoje ciljeve.

Imat ćete mnogo obaveza zbog kojih ćete se osjećati umorno. Vaše će financije biti bolje nego što se očekivalo i ovo će vas jako obradovati. Možda je vrijeme da izvršite onu kupovinu za koju ste mislili da je nepotrebna. Jarac: Ova sedmica bi vam mogla donijeti mnogo pozitivnih promjena ako se ne budete toliko trudili da kontrolišete neke situacije i ljude.

Pojaviće se neke jako važne stvari u vašoj porodici koje će zahtjevati da budu riješene što prije. Nedostajaće vam neki dijelovi slagalice, zato morate biti strpljivi i pustiti da se stvari odvijaju same od sebe. Vaša karijera će zahtjevati mnogo odricanja u smislu radnih obaveza u opterećenja.

Potražite podršku kolega kojima vjerujete i koji vam mogu pomoći u ispunjavanju obaveza. U svojim financijama budite razboriti ako želite da vam se prihod poveća.
Vodolija: Taman kad ste pomislili da ste stekli jasan pogled na svoj budući put, pred vama će se pojaviti novi dijelovi slagalice.

To nije nužno loše. Vaši planovi će se mijenjati i, u nekom trenutku, ogromne nove činjenice ili ideje promijeniće stvari zauvijek. Ne dopustite da vas ovo uplaši. Budite strpljivi i poduzmite polagane i stabilne korake prema svojim ciljevima. Rezultati će vas iznenaditi.

Sada je vrijeme da razjasnite svoje ciljeve, tako da im se možete u potpunosti posvetiti. Opustite se, napravite plan i uz malo sreće pojačaćete karijeru i prevladati prepreke. U svojim financijama nastavite se kretati u sigurnom smijeru i kontrolišite svoje troškove.

Ribe: Pozitivni utjecaji zvijezda pomoći će vam da shvatite svoja istinska osjećanja prema ljudima i situacijama kojima ste u posljednje vrijeme posvetili puno svoje energije. Mogli bise pojaviti neki problemi na vašem radnom mjestu. Pokušajte se nositi sa timna miran način.

Neočekivani troškovi bi vam mogli uzrokovati dodatni stres, zato izbjegavajte nepotrebne kupovine i prekomjerno trošenje. Mnogo se stvari događa i one će vam pomoći da utvrdite svoj status i dokažete svoje sposobnosti. Uživajte u zadovoljstvu koje proizlazi iz uspjeha. U vašim financijama se ne očekuju posebni problemi, sve dok kontrolišete sebe i svoje troškove,piše Infpult

Komentari

komentara