Magazin

Horoskop za 28. novembar – Rak briljira na poslu, Lav sreće ljubav svog života

Napisao H. H.

Čovjek koji ne čita dobre knjige, nije ni u kakvoj prednosti u odnosu na onoga ko ne zna da čita!

OVAN

POSAO: Potreban vam je novi poslovni izazov. Razmišljate generalno o novom poslovnom projektu. Trenutno više pažnje posvećujete cjelini, a manje konkretnim detaljima.

LJUBAV: Socijalni život je bogat i zadovoljavajući. Međutim, u emotivnom smislu vam ništa novo ne donosi. Imate želju da osjetite ljubav i strast, ali vam se niko ne dopada.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Organizam je snažan, pod zaštitom i u fazi regeneracije. Jaki ste ne samo u fizičkom smislu, nego i u psihološkom.

BIK

POSAO: Nezadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Imate utisak da su vaše ideje originalne i kreativne. Međutim, kolege stalno nalaze mane i ne slažu se sa vašim predlozima.

LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni. U potpunosti se posvećuje parteru i uživat će svim čulima. Partneru ste jako bitni. Prija vam kada se brine o vama i daje vam osjećaj stabilnosti.

ZDRAVLJE: Nervozni ste. Postoji mogućnost da nervozu ne iskažete na otvoren, direktan način, ali da je ispoljite putem odnosa prema hrani. Moguće je prežderavanje na nervnoj bazi.

BLIZANCI

POSAO: Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Druga strana prati vaš rad i jako je zadovoljna rezultatima. Upućuje vam riječi hvale što vam jako puno znači.

LJUBAV: Imate priličnu lošu komunikaciju što je isključivo vaša odgovornost. Partner se ne peca na vaše izjave i izbjegava svađu. Međutim, ne prija mu veza i lagano se povlači iz nje.

ZDRAVLJE: Eliminatorni sistem je osjetljiv. Bilo bi dobro da pripazite na ishranu. Određena hrana ima potencijal da iziritira navedeni organ i napravi vam veći problem.

RAK

POSAO: Energični ste, puni pozitivne energije i imate visoke ciljeve. Na poslovnom sastanku briljirate i uspijevate da obezbjedite poslovni sporazum kojim ste maksimalno zadovoljni.

LJUBAV: Svjesni da su partnerove emocije prema vama zauvijek nestale. Obmanjujete sebe da je partner hladan iz nekih drugih razloga. U dubini duše želite da sve bude kao nekad.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno. Vodite računa o zdravoj ishrani i što je jako bitno krećete se. Smatrate da radite sve što je u vašoj moći da bi održali dobro stanje organizma.

LAV

POSAO: Najveći dio dana provodite u komunikaciji sa saradnicima i na sastancima. Stalno ste sa nekim na vezi, razmjenjujete mailove, poruke. Očekuje vas finansijski dobitak.

LJUBAV: Odličan je dan za novo poznanstvo. U tolikoj ste gužvi i umorni zbog poslovnih obaveza da niste ni svesni da ste upoznali svoju buduću emotivnu partnerku.

ZDRAVLJE: Odlično se osjećate. Iz tog razloga ne razmišljate o fizičkoj aktivnosti, mada je evidentno da bi vam prijala. Fokusirani ste na pravilan izbor zdravih namirnica.

DJEVICA

POSAO: Niste previše skoncentrisani na poslovne obaveze. Jako ste zabrinuti zbog loše finansijske situacije. To je upravo i razlog zbog čega vam posao ne ide od ruke.

LJUBAV: Pred vama je zanimljivo poznanstvo. Nikada niste bili skloni ljubavi na prvi pogled, ali danas vam se upravo to dešava. Sigurni ste da ćete ovo druženje da nastavite.

ZDRAVLJE: Nervi su vam osjetljivi. Napeti ste, nervozni, neraspoloženi, zabrinuti. Potrebno je da se distancirate od problema kada ste već svjesni da ih ne možete trenutno riješiti.

VAGA

POSAO: Na poslu nema značajnijih dešavanja. Poslovna situacija je stabilna. Sve što ste isplanirali da uradite realizujete na vrijeme bez ikakvih teškoća. Zadovoljni ste finansijama.

LJUBAV: Niste sretni u vezi. Partner je pun negativne energije koju prenosi na vas. Ne želite da se osjećate loše. Odbijate susret sa parterom ne govoreći mu šta vas odbija od njega.

ZDRAVLJE: Odlično se osjećate. Prisutna je ravnoteža u fizičkom i psihološkom smislu. Posvećujete se ličnim zadovoljstvima, opušteni ste i prija vam odmor.

ŠKORPIJA

POSAO: Demotivisani ste situacijom na poslu. Prisutno je previše prepreka koje ne uspijevate da riješite. Ne želite da odustanete i uložate još više truda da bi riješili probleme.

LJUBAV: Emotivni partner je nešto najbolje što vam se desilo u životu. Jasno mu je kako se osjećate i bez vaše priče kako ste proveli dan. Pokušava da vas opusti i oraspoloži.

ZDRAVLJE: Glava je prikazana kao osjetljiv dio tijela. Zbog previše razmišljanja o problemima postoji mogućnost izbijanja glavobolje. Neophodan vam je odmor.

STRIJELAC

POSAO: Preterano ste samouvereni i sugestivni. Mislite da su vaše poslovne ideje najbolje i da kolege treba da ih podrže. Kolege ne dijele vaše mišljenje i to vam otvoreno pokazuju.

LJUBAV: Predstoji vam ozbiljan razgovor sa bračnim partnerom. Druga strana ima ozbiljne probleme i potrebno joj je da čuje vaše mišljenje, jer vjeruje vašim procjenama.

ZDRAVLJE: Očekuju vas problemi sa štitnom žlijezdom. Ukoliko imate bilo kakve simptome najbolje je da se konsultujete sa ljekarom. Nemojte očekivati da simptomi sami prođu.

JARAC

POSAO: Prezadovoljni ste poslovnom saradnjom sa strancima. Oduševljava vas što imate slične stavove i mnoge stvari gledate iz istog ugla. Niste se nadali tolikom razumijevanju.

LJUBAV: Emocije su vam proradile i ne uspijevate da ih iskontrolišete. Generalno niste skloni ljubomori, ali danas je specifičan dan. Toliko ste ljubomorni da partneru svašta izgovarate.

ZDRAVLJE: Osjećate se dobro. Imunitet vam je jak. Nema razloga da brinete o zdravlju. Najbolje da nastavite sa navikama koje doprinose vašem dobrom zdravlju.

VODOLIJA

POSAO: Imate velike planove vezane za saradnju sa inostranim saradnicima. Problem je što ne uspijevate da nađete zajednički jezik. Uplašeni ste da saradnja zbog toga ne propadne.

LJUBAV: Uživate u pažnji partnera. Prija vam njegova briga i razumijevanje koje vam pruža. Razmišljate da li je vrijeme da vezu podignete na viši odnosno zvaničan nivo.

ZDRAVLJE: Nervi su vam preosjetljivi, a situacija na poslu samo pogoršava stanje. Jako ste napeti i neopušteni. Brinete oko stvari na koje nemate uticaja. Pokušajte da izbjegnete stres.

RIBE

POSAO: Svu svoju energiju usmjeravate u smjeru posla. Osjećate takav priliv pozitivne energije da imate subjektivan utisak da sve možete da postignete. Imate velike planove.

LJUBAV: Emotivno ste ispunjeni. Bračni partner je epicentar vašeg života. Pruža vam podršku u svakom smisu. Posvećujete mu svoje slobodne vrijeme i uživate u ljubavi.

ZDRAVLJE: Zdravstvena situacija je odlična. Dobro se osjećate i nema razloga ni za kakvu brigu. Imate odgovoran stav prema zdravlju i radite sve što treba da biste ga očuvali, piše “Alo!“.

Komentari

komentara