Magazin

Dnevni horoskop za 26. novembar:

Napisao H. H.

Blizanci muku muče sa finansijama, Bikovi ništa bolje ne prolaze, Jarac usamljen, Ribe pod pritiskom

OVAN

Oslanjate se na intuiciju prilikom donošenja poslovnih odluka i pregovora. Bračna partnerka pokušava da vas zainteresuje, ali ne uspeva u tome. Vas zanimaju isključivo dešavanja u oblasti karijere. Zdravlje je stabilno.

BIK

Isti problemi su i dalje prisutni: nervozni ste zbog loše finansijske situacije, sa nadređenom osobom ne uspevate da nađete zajednički jezik. Zahvljujući ljubavi vaš život ima smisao. Očekuju vas problemi sa pritiskom.

BLIZANCI

Zabrinuti ste zbog finansija. Raspitujete se šta vam sve treba za dobijanje kredita, ali se u isto vreme plašite da ga uzmete. Razgovarate sa bračnom partnerkom o pozajmici. Njen stav je prilično pragmatičan. Moguća je glavobolja.

RAK

Odličan je dan za sastanke i pregovore. Nadređena osoba budno prati vaše poteze. Iznenađena je vašim uspehom jer ga nije očekivala. Imate utisak da je bračni partner jako hladan prema vama. Neraspoloženi ste.

LAV

Umorni ste od previše obaveza na poslu. Dosadilo vam je da se stalno borite sa teškoćama. Predstoji vam novo poznanstvo. Totalno ste nesvesni da ste ostavili snažan utisak na drugu osobu. Nemate apetit.

DEVICA

Ne uspevate da se opustite i fokusirate na obaveze. Pod stresom ste zbog loših finansija i to negativno utiče na vaš uobičajeni radni elan. Nemate volju da se vidite sa partnerom i otkazujete sastanak. Očekuju vas problemi sa

cirkulacijom.

VAGA

Situacija na poslu je stabilna. Sve se odvija na uobičajeni način. Prilično ste nervozni u komunikaciji sa partnerom. On je i dalje optimističan i nada se da će vas loše raspoloženje proći. Zdravlje je stabilno.ŠKORPIJA

Imate subjektivan utisak da ste jako neuspešni. Nivo samopouzdanja je jako nizak. Veza je jedina oblast života kojom ste zadovoljni i koja vam daje snage da idete dalje. Prilično ste neraspoloženi i depresivni.

STRELAC

Na poslu vas očekuju već standardna loša komunikacija sa kolegama. Svi ste bez para i to jako loše utiče na međusobne odnose. Totalno ste nezainteresovani za emotivnu sferu i želite da budete sami. Cirkulacija je loša.

JARAC

Dobijate informaciju od kolega koja vam pomaže da unapredite poslovni projekat. Uvereni ste da vas čeka uspeh. Totalno ste nezainteresovani za emotivnu sferu. Bračna partnerka je povređena vašim ponašanjem. Zdravlje je odlično.

VODOLIJA

Prilično ste frustrirani zbog situacije na poslu. Imate utisak da štagod uradili nema efekta i da posao stagnira. Održavate komunikaciju sa simpatijom. Druga strana nije svesna vaših namera. Očekuje vas gubitak apetita,piše Stil

RIBE

Vaši poslovni planovi su prilično optimistični i želite da vam poslovni uspeh omogući pojavljivanje u medijima. Nezadovoljni ste vezom i konačno priznajete sebi da ona nema perspektivu. Osećate se odlično.

Komentari

komentara