Magazin

Horoskop za 22. novembar – Bik kipti od ljubomore, Rak donosi bitnu odluku

Napisao H. H.

Horoskop za 22. novembar…

OVAN

POSAO: Sa puno optimizama pokušavate da uspostavite poslovnu saradnju sa strancima. Oni su jako zainteresovani, ali ne žele to da vam otvoreno pokažu. Vi imate jasnu poslovnu viziju.

LJUBAV: Zaljubljeni ste, a vaše emocije su intenzivne i stabilne. Toliko ste zadovoljni vezom da razmišljate o tome da ste našli osobu za cijeli život i o zajedničkoj budućnosti.

ZDRAVLJE: Pripazite na pritisak, jer će biti sklon oscilacijama. Ukoliko ste na nekoj terapiji najbolje da je redovno koristite ili ako je povremeno koristite neka lijekovi budu pri ruci.

BIK

POSAO: Razočarani ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Toliko toga ste očekivali, a sada je odnos u zastoju. Nije vam jasno zbog čega je došlo do toga pa sve analizirate.

LJUBAV: Emocije su vam proradile, ali ih pokazujete na pogrešan način. Želite da znate gdje je partner i sa kim u svakom momentu. Partneru smeta vaše ponašanje i pokušaj kontrole.

ZDRAVLJE: Genitalije su osjetljive. Što se tiče žena vrijeme je za kontrolu kod ginekologa. Čak i da ne postoji neki vidljivi simptom bilo bi dobro da prekontrolišete zdravlje.

BLIZANCI

POSAO: Nadređena osoba vas poziva na razgovor. Ne pada vam na pamet da uljepšavate stvari tako da otvoreno pričate o svim prisutnim teškoćama i njihovom rješavanju.

LJUBAV: Zadovoljni ste odnosom sa bračnim partnerom. U pitanju je osoba kojoj sve možete da kažete, koja vas razumije i umije da sagleda probleme iz drugog ugla.

ZDRAVLJE: Bubrezi i bešika su jako osjetljivi. U slučaju pojave simptoma nemojte čekati da simptomi sami prođu, jer potencijalni problemi mogu da traju duži vremenski period.

RAK

POSAO: Malo ste zaneseni i očekujete nerealne rezultate. Poslovni rezultati nisu ni blizu onima koje očekujete tako da ste prilično razočarani. Obavljate poslove bez elana.

LJUBAV: Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Svjesni ste da je došlo do udaljavanja i imate utisak da je on totalno nezainteresovan za brak. Nemate hrabrosti za otvoren razgovor.

ZDRAVLJE: Donosite bitnu odluku koja stupa na snagu odmah! Od danas ste na dijeti i planirate da sve što je nezdravo jednom za svagda izbacite iz svakodnevne upotrebe.

LAV

POSAO: Ambiciozni ste, odlučni, samouvjereni i uporni. Sa takvom stavom naravno da uspješno rešavate poslovne probleme koji su pred vama. Ponosni ste sami na sebe.

LJUBAV: Emotivno ste zainteresovani, ali nesigurni. Čekate da druga strana pokaže inicijativu, a ona to očekuje od vas. Igrate igru čekanja i time ništa ne dobijate.

ZDRAVLJE: Zdravlje je generalno stabilno. Jedino su mogući problemi sa disajnim organima prolaznog tipa. Zaštite se od hladnoće: dobro se obucite i izbjegavajte hladna pića.

DJEVICA

POSAO: Na poslu vas čeka mnogo obaveza i problema. Nadređena osoba je svjesna da imate previše obaveza i da ne znate odakle da počnete. Sugeriše vam koje obaveze su prioritet.

LJUBAV: Emocije su vam pomiješane. S jedne strane vas intrigira osoba koju ste upoznali. Sa druge strane uopšte niste sigurni kako gleda na vas i da li i šta želi da ima sa vama.

ZDRAVLJE: Imunitet vam je generalno oslabio. Disajni organi su nešto osjetljiviji. Bilo bi dobro da se fokusirate na podizanje imuniteta čak i u slučaju da nemate nikakve simptome.

VAGA

POSAO: Situacija na poslu je stabilna i odvija se bez teškoća ili bilo kakvog stresa. Naročito je saradnja sa inostranim saradnicima uspješna. Zadovoljni ste stabilnim finansijama.

LJUBAV: Ne uspijevate da riješite probleme sa partnerom. Skloni ste da pričate jedno te isto umjesto da riješite konkretne probleme. Partneru već ozbiljno smeta vaše ponašanje.

ZDRAVLJE: Osjećate se dobro. U slučaju da koristite neku stalnu terapiju ona daje odlične rezultate. Vama je naglašeno potreban odmor pa je to jedan od načina čuvanja zdravlja

ŠKORPIJA

POSAO: Donosite odluku koja vam konačno skida ogroman teret sa leđa. Nezadovoljni ste poslovnom saradnjom i konačno je prekidate. Imate utisak da ste uradili pravu stvar.

LJUBAV: Zaljubljeni ste, opušteni, u potpunosti posvećeni partneru. Imate utisak da vas partner jako dobro poznaje. Djeluje vam snažno i znate da na njega uvek možete da računate.

ZDRAVLJE: Kosti su prilično osjetljive. Može vas mučiti reuma, problemi sa zglobovima, čak su i koljena slaba. Ne bi bilo loše da koristite neke suplemente za jačanje kostiju.

STRIJELAC

POSAO: Situacija na poslu nije najbolja. Imate poslovni sastanak na kome ne prolazite najbolje. Uprkos trudu ne postižete dogovor kako ste planirali. Brinu vas finansije.

LJUBAV: Bračni partner vam pruža podršku i ljubav. Daje vam osjećaj sigurnosti. U potpunosti ste zadovoljni odnosom. Posvećujete svoje vrijeme voljenoj osobi.

ZDRAVLJE: Potrebno je da obratite pažnju na imunitet. Opao je što znači da ste generalno osjetljivi. Bilo bi dobro da ga ojačate čak i u slučaju nedostatka bilo kakvih simptoma.

JARAC

POSAO: Očekuje vas poslovni sastanak sa osobom koja je jak pregovarač. Pokušavate da se izborite za svoje ciljeve, ali druga strana je tvrd orah i ne popušta. Svjesno pravite kompromis.

LJUBAV: Emotivno ste nesigurni i to pokazujete putem ljubomore. Srećom partner shvata o čemu se radi. Ne želi da se raspravlja sa vama, nego vas uvjerava u svoju ljubav.

ZDRAVLJE: Nervi su vam prilično osjetljivi. Skloni ste promenama raspoloženja, napetosti, nervozi… Najbolja stvar koju možete da uradite za sebe je da se opustite i odmorite.

VODOLIJA

POSAO: Posao se normalno razvija. Zadovoljni ste što nema nikakvih teškoća i što sve postižete na vreme. U očekivanju ste novčanog dobitka i on konačno stiže.

LJUBAV: Situacija u braku nije harmonična. Odgovornost je prvenstveno vaša. Jako ste neopušteni, napeti i čak vas nerviraju stvari na koje generalno ne obraćate pažnju.

ZDRAVLJE: Zdravlje je generalno stabilno. Jedini problemi koje imate su vezani za nerve i pritisak. Postoji opasnost ili da planete ili da dođe do skoka pritiska. Izbjegavajte stres.

RIBE

POSAO: Zadovoljni ste stabilnom poslovnom situacijom. Osjećate potrebu za novim izazovima tako da pravite noveo poslovne planove koji uključuju i saradnju sa strancima.

LJUBAV: U mislima vam je simpatija. Štagod radili nekako se misli uvijek vrate njemu. Prilčno ste stidljivi i blokirani tako da druga strana čak ne zna da vam se dopada.

ZDRAVLJE: Zdravlje je stabilno, imunitet jak, vi se osjećate odlično. Najbolje da nastavite sa dosadašnjim navikama jer očigledno daju odlične rezultate, prenosi “Alo!“.

Komentari

komentara