Magazin

Veliki sedmični horoskop (od 12. do 18. oktobra 2020. godine)

Napisao H. H.

Veliki sedmični horoskop…

Ovan
Zadovoljni ste prilivom finansijskih sredstava. Posao se ne odvija glatko, ali vi ne odustajete lako. Uporni ste u namjeri da prevaziđete probleme. Niste ispunjeni vezom. Kriza je toliko jaka da čak razmišljate i o raskidu. Izgubili ste vjeru da odnos može da se popravi. Na polju zdravlja nervi su prilično osjetljivi.

Bik
Zahvaljujući finansijskom dobitku osjećate se sigurno. Zadovoljni ste situacijom na poslu, kako saradnjom sa kolegama tako i razvojem posla. Emotivno ste zadovoljni. Skloni ste da pravite manje probleme partneru zbog ljubomore. Na polju zdravlja javljaju se problemi gde je prevencija nemoguća: muče vas alergije.

Blizanci
Ne uspijevate da nađete zajednički jezik sa saradnicima. Svi ste tvrdoglavi i zamišljate da je sopstvena ideja najbolja. Zbog ovakvog stava nema značajnog pomaka na poslu. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Provodite zajedno opušteno u porodičnoj, opuštenoj atmosferi. Na polju zdravlja prisutni su hronični problemi sa kostima.

Rak
Što se tiče posla pokazujete veliki entuzijazam. Vjerujete da problemi mogu da se riješe i tokom pregovora uspijevate da nađete rješenje koja odgovara i vama i drugoj strani. Nezadovoljni ste emotivnom sferom bilo da ste zvanično sami ili imate partnera koji vam deluje distancirano. Obratite pažnju na ishranu.

Lav
Ne uspijevate da riješite poslovne probleme. Na poslu je loša atmosfera zbog loših rezultata. Nijedna osoba ne želi da preuzme odgovornost za to. Nezainteresovani ste za drugu polovinu i čak vas ne zanima kako se druga strana osjeća. Kada je zdravlje u pitanju osjećate se tromo zbog nedostatka fizičke kondicije.

Djevica
Zadovoljni ste prilivom finansijskih sredstava, a nezadovoljni odosom sa kolegama. Navikli ste da situacija na poslu nikad nije idealna. Niste sigurni šta da radite sa partnerom. Razočaravao vas je, ali izgleda kao da mu je iskreno žao zbog toga. Na polju zdravlja pritisak neće biti stabilan.

Vaga
Imate utisak da previše radite. Uprkos premoru zadovoljni ste postignutim rezultatima. Nezadovoljni ste emotivnom sferom. Komunikacija sa partnerom je puna nerazumijevanja, prebacivanja i ponavljanja istih priča. Ne umijete da prevaziđete probleme. Zdravlje je odlično, sem što ste umorni.

Škorpija
Frustira vas situacija na poslu. Uporni ste, ulazete maksimum i opet nema rezultata. Ne vidite izlaz. Odnos sa bračnim partnerom nije najbolji. Oboje ste tvrdoglavi i uporno se držite sopstvenih stavova. Dok ne naučite da slušate jedno drugo teško da će doći do poboljšanja odnosa. Neraspoloženi ste.

Strijelac
Komunikativni ste, energični i sugestivni. Tokom sastanaka i pregovora postižete sve svoje ciljeve bez mnogo muke. Zapustili ste emotivnu sferu. Nemate volje da tražite novog partnera niti da popravljate odnos sa sadašnjim. Osjećate se dobro, mada je moguć problem sa spavanjem tj. nesanica.

Jarac
Ograničene finansije negativno utiču na vašu poslovnu motivaciju. Imate potrebu da budete adekvatno plaćeni za svoj trud. U suprotnom loše se osjećate. Upoznajte novu osobu. Oduševljava vas njen način rezonovanja, stabilnost kojom zrači i pragmatičnost. Kada je zdravlje u pitanju nervi su osjetljivi.

Vodolija
Ne uspijevate da nađete zajednički jezik sa kolegama. Dodatno vas iritira što vas iznenada prebacuju sa jednog projekta na drugi. U emotivnom smislu ste zadovoljni. Pokazujete dozu ljubomore, a partner smatra da je to prilično slatko. Na polju zdravlja moguće su promjene raspoloženja.

Ribe
Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Jako vas brine nedostatak para. Zabrinuti ste za budućnost. Imate utisak da je novi posao najbolje rješenje. Zadovoljni ste emotivnom sferom. Puno vam znači razumijevanje partnera i njegova podrška. Dešavanja s posla reflektuju se na polje zdravlja. Neraspoloženi ste, piše “Krstarica“.

Komentari

komentara