Magazin

Dnevni horoskop za 9. oktobar: Očekujte uspjeh na poslovnom planu!

Napisao H. H.

Blizanci emotivni, Škorpije uporne, Vage zadovojne, Rakovi optimistični

OVAN

Imate lošu komunikaciju sa saradnicima. Ne prihvatate njihovu kritiku iako je rečena krajnje dobronamerno. Ukoliko ste u braku prija vam pažnja partnerke. Zdravlje nije najbolje i ukazuje na probleme sa cirkulacijom.

BIK

Savršeno vladate poslovnim podacima i na adekvatan način ih prezentujete potencijalnim poslovnim saradnicima. Emocije su vam proradile i imate potrebu da što više vremena provodite sa partnerkom. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Malo ste posustali. Problemi su vas stisli sa svih strana i osećate da ste pod konstantnim pritiskom. Emocije su vam proradile i na sve moguće načine stavljate drugoj strani do znanja koliko vam je stalo do nje. Bešika je osetljiva.

RAK

Imate prilično optimističan stav kada je posao u pitanju. Energični ste, spremni da se suočite sa problemima i da ih rešite. Ukoliko ste slobodni ne radite ništa konkretno u vezi promene statusa. Zdravlje je solidno.LAV

Samopouzdanje vam je na nivou. Imate utisak da sve možete i to dokazujete rešavanjem poslovnih problema. Imate tajnu simpatiju kojoj još uvek niste spremni da pokažete osećanja. Zdravlje je dobro.

DEVICA

Prepunili ste poslovni rokovnik obavezama i sada ste maksimalno posvećeni poslu. Odnos sa bračnom partnerkom nije najbolji. Mislite da vam oboma fali odmor i da bi u opuštenoj atmosferi mogli da poboljšate odnos. Pripazite na disajne organe.

VAGA

Dobijate novu poslovnu ponudu i to od konkurencije. Prija vam što neko ceni vaš rad, ali niste sigurni da treba da promenite tim. Ljubomorni ste i potrebna vam je pažnja partnera. Što se tiče zdravlja malo ste napeti.

ŠKORPIJA

Uporan trud konačno donosi rezultate. Zadovoljni ste jer ste konačno prevazišli neke poslovne teškoće. Imate potrebu da se osamite i na taj način napunite baterije. Partnerka nije oduševljena vašim ponašanjem. Zdravlje je solidno,piše Stil

Komentari

komentara