Magazin

Starleta na Farmi – "Ja sam sa 17 bila kao telence, kod mene je pubertet kasnio"

Napisao admin

Ja u 17. nisam znala gdje sam šuplja. Bila sam ko telence. Kod mene je pubertet malo kasnio, ali ništa nisam propustila, rekla je starleta


Stanija (Foto: cure.ba)

Stanija Dobrojević neće se udati čim se završi Farma. Starleta je ukućanima objasnila da ona planira da se uda tek u 32. godini, a da do tada želi da proživi što više.

“Želim da proživim i onda u 32. godini da se skrasim i smirim. Život mi je lijep i interesantan i hvala Bogu za to”, rekla je Stanija i onda se obratila Ljubi: “Svaka tebi čast kada si rodila u 16. godini”, a bodibilderka ju je ispravila da nije u 16. rodila nego u 17. godini.

“Ja u 17. nisam znala gdje sam šuplja. Bila sam ko telence. Kod mene je pubertet malo kasnio, ali ništa nisam propustila. Sve sam nadoknadila, mada sam i sad jedno veliko derište”, pričala je Stanija.

Poslije razgovora sa Ljubom i Erom, starleta je otišla pored svog dečka Filipa, kojeg je savjetovala kako da se ponaša u Vesninom društvu.

“Bio sam zaslijepljen. Ja sam fin i kulturan, samo nisam prema Vesni. Ne znam kako da se odbranim od te žene. Izvlači najgore iz mene.

Nikada nisam udario žensko, ali ovo treba tući non-stop”, pričao je Filip, a Stanija ga je savjetovala da mora da se kontroliše i kada misli da joj nešto kaže u sebi, u svojoj glavi ili reci na kulturan način.

kurir

Komentari

komentara