Magazin

Nisu se odvajali jedno od drugog – Ovo je nova djevojka Dade Polumente?! (FOTO)

Napisao admin

Sve što je brzo, to je i kuso! Takav je bio i brak Dade Polumente, a i razvod, koji mu očigledno i nije teško pao. Ako se uzme u obzir da popularnog pjevača sve češće viđaju u društvu lijepih djevojaka, moglo bi se zaključiti da se on bivše supruge očigledno više i ne sjeća.


Dado Polumenta (foto: senzacija)

Tako je bilo i prije neku večer kada su Dadu vidjeli sa nekoliko manekenki na jednom beogradskom splavu. Prema riječima očevidaca, jedna od manekenki je Dadi baš zapala za oko pa joj je cijelo veče slao piće i cvijeće.

Nakon nekog vremena, Dado je prišao djevojci i nije se odvajao od nje cijelu večer. Bilo je više nego očigledno da je manekenka pjevača oborila sa nogu. Kako svet.rs saznaje, radi se o manekenki “Balkan Selekcion” agencije Azemini Bilalić, koja je to veče slavila odlazak na Kipar, gdje će se takmičiti na prestižnom izboru za “Miss Fashion TV 2013″. Odmah sutradan, po upoznavanju sa poznatim pjevačem, Azemina je otputovala na Kipar, ali je, prema tvrdnjama dobro upućenih, ostala u kontaktu sa Dadom. Kažu da joj popularni pjevač svakodnevno piše poruke i jedva čeka njen povratak. A kako će se razvijati ova priča, saznat ćemo kada se manekenka vrati sa Kipra.

ekskluziva.ba

Komentari

komentara