Magazin

Horoskop od 12. septembra 2020. Jupiter u Jarcu donosi obilje u poslu ali i ljubavi, mnogima će se otvoriti nove šanse i prilike za uspjeh

Napisao H. H.

Horoskop za period kada će biti Jupiter u Jarcu od 12. septembra 2020. Odlične vijesti za ljubav i finansije: šta direktni Jupiter u znaku Jarca ( od 12. septembra) donosi svakom znaku Zodijaka.

Obilje na poslu, obilje u ljubavi – Evo šta svaki znak Zodijaka očekuje dok je direktni Jupiter u Jarcu, piše “Lovesensa“.

Jupiter je planeta ekspanzije, obilja, mudrosti i zadovoljstva, a njena nova pozicija je direktan hod kroz znak Jarca od 12. septembra. Očekuje nas puno novih i sjajnih prilika, ali i odgovornosti!

Kada je u retrogradnoj fazi, Jupiter nas hrabri da uzmemo sve stvari u svoje ruke i borimo se zasvoje ambicije. Sa druge strane, Jupiter u direktnom hodu otvara pred nama vrata novih šansi i pogodnosti koje ćemo sa malo muke i borbe imati priliku da dobro iskoristimo.

Ovo je period kada će glavna tema biti obilje, ne samo u profesionalnom, već i u privatnom životu. Pod kosmičkom energijom direktnog Jupitera u Jarcu, mnogi znakovi Zodijaka imat će priliku da unaprijede ljubavni, poslovni i finansijski aspekt života.

Evo šta svaki znak Zodijaka očekuje dok je Jupiter u Jarcu:

OVAN
Fokusirajte se na svoje znanje, mudrost i spiritualni razvoj. Učite od svojih autoriteta i svakodnevno pronađite način da steknete novo znanje i viziju. Ovnovi koji uče imaće puno sreće u ovom periodu. Imate priliku da pomognete ljudima oko sebe.

BIK
Vrijeme je da kažete DA svim prilikama koje na vas čekaju. Izađite iz zone komfora i prauzmite šanse koje vam Jupiter donosi. Ovaj kosmički aspekt vas hrabri da kažete sve što vam je na umu i ostanete prizemni i racionalni.

BLIZANCI
Jupiter u direktnom hodu vas podsjeća na sve uspjehe koje ste do sada u životu napravili. Počet ćete više da vrednujete svoj rad i svako dostignuće. Podijelite sa drugima svoje vreme, sposobnosti, znanja, ljubav i energiju. Kroz dijeljenje i osjećaj zahvalnosti kreirate krug dobrih djela.

RAK
Ovaj tranzit će najviše uticati na vaš partnerski i ljubavni život. Ako se u vašem odnosu sa partnerom stvorila emotivna distanca, sada ćete imati priliku da obnovite bliskost. Odbacite od sebe negativne misli i loše ljude. Budite spremni za pozitivnu emotivnu transformaciju…

LAV
Ovo je savršeno vrijeme da pročistite svoje donose i napravite samo krug dobrih ljudi oko sebe. Pronađite priliku da pomognete okruženju u kojem živite. Angažujte se na ekološkom nivou, donirajte, volontirajte… Imaćete osjećaj kako ste uradili nešto dobro za sebe i druge.

DJEVICA
Imaćete nevjerovatnu kreativnu energiju. Napokon počinjete više da vjerujete u sebe i svoje sposobnosti. Bićete habriji i na polju ljubavi, pa ćete lakše iskazivati osjećanja. Direktni Jupiter u Jarcu donijeće vam dobre vijesti kada su u pitanju ljubav i finansije.

VAGA
Vrijeme je da otpustite negativne misli usled situacija iz prošlosti. Dopustite da prošlost išćezne, da se rane zacjele. Oprostite ljudima koji su vas povredili, to je savršen način da ostvarite unutrašnji mir. Odbacite emotivne blokade i polako razvijajte optimizam.

ŠKORPIJA
Jupiter u Jarcu vam pomaže da iskoristite svoj intelekt. Prijavite se za neki novi kurs, pokušjte sa drugima da dijelite svoja znanja i iskoristite sposobnosti za koje nikad niste mislili da vam mogu donijeti dobit.

STRIJELAC

Jupiter u direktnom hodu je vaša sretna zvijezda kada je novac u pitanju. Imate sjajnu inspiraciju, naročito ste motivisani kada je posao u pitaju. Fokusirajte se na ljude koji vam žele dobro i koji vam mogu pomoći da svoje ideje pretvorite u djela.

JARAC
Jupiter u direktnom hodu podstiče vas da energetski iscjelite ljude oko sebe, da im pomognete i pokažete dobar put. Pomažući drugina uspijevate da pročistite svoju karmu.

VODOLIJA
Ne živite za prošlost, ni za budućnost, već samo za prilike koje vam donosi sadašnji trenutak. Budite zahvalni za sve ljepote koje vam život donosi, a iz svakog izazova naučite nešto novo i sjajno.

RIBE
Ovo je idealna prilika da kreirate svoje ciljeve. Šta je to što najviše želite u svom životu? Sada je savršen trenutak da pronađete svoju žuivotnu svrhu i misiju i postavite temelje za njeno ostvarenje.

Komentari

komentara