Magazin

OVO SU NAJGORI MUŽEVI HOROSKOPA! Sebe stavljaju na PRVO MJESTO, ne trude se, a sa njima zaboravite na IZJAVE LJUBAVI

Napisao H. H.

Postoje horoskopski znaci čiji je karakter takav da se apsolutno ne trude oko drugih osoba.

Okrenuti su samo sebi i sami sebi su dovoljni. Ovo su znaci koji se skoro nikad ne trude u vezama ili braku, prenosi kurir.

Ovan

Viđa vas samo kad njemu odgovara. Sve dok vi odaberete mesto, izvršite rezervacije i to ne ometa njegove planove, on će provoditi vreme s vama. Ako nešto (ili neko) bolji naiđe, vrlo lako nestane vam iz života kao da ga tu nije nikad ni bilo. Sebi je najvažniji i sebe uvek stavlja na prvo mesto.

Bik

Ako ga pozovete na događaj poput predstave, koncerta ili plesa, on će ići, ali će se sve vreme žaliti na to. Posle se ponaša kao da vam je učinio uslugu i koristi to da vas natera da radite stvari koje on želi. Često svojim ponašanjem dovede partnerku do toga da se zapita bi li se bolje provela u društvu prijatelja ili čak sama.

Lav

Nikad prvi neće reći “volim te” i nikada neće započeti bilo kakav ljubavni razgovor ili pokazati naklonost. Ne želi da izgledati loše pa će odgovoriti kad mu kažete da ga volite, ali njegova ljubav nije nešto što zapravo duboko oseća. Ako vi nikada ne spomenete reč “ljubav”, neće je spomenuti ni on. Čini se da je propustio lekciju o davanju i uzimanju kad je intimnost u pitanju jer uopšte ne uzima u obzir vaše potrebe.

Komentari

komentara