Magazin

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 3. SEPTEMBAR: Lavovi će danas imati SUDBINSKI SUSRET, a ovom znaku slijede NEPREDVIĐENI TROŠKOVI

Napisao H. H.

Saznajte šta vam zvijezde danas poručuju.

OVAN
LJUBAV: Vaš ljubavni život mogao bi postati nestabilniji nego što je bio. POSAO: Možete imati problema na poslu, pogotovo ako radite sa bilo kakvom vrstom alata. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BIK
LJUBAV: Vašu pažnju će privući svako s kim imate dobru hemiju, jer u ovom periodu vam je fizički magnetizam najbitniji. POSAO: Dobri rezultati u radu s nekretninama. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Svi će vam se diviti i udjeljivati vam komplimente, što je svakako povoljno ako ste u potrazi za ljubavlju. POSAO: Moguće greške administrativne prirode. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Bolje ćete se slagati sa partnerom. Ako ste sami, dopašće vam se neko ko vam uliva osjećaj sigurnosti. POSAO: Mogući su administrativni problemi. ZDRAVLJE: Stabilno. piše “Informer“.

LAV
LJUBAV: Srešćete nekoga koga neće biti tako lako osvojiti kako ste navikli. POSAO: Suočićete se sa brojnim problemima sa ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Unosite manje šećera.

DjEVICA
LJUBAV: Dobra komunikacija sa izabranom osobom. Lako ćete izraziti emocije i postići dogovor. POSAO: Greške zbog nepažnje i problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VAGA
LJUBAV: Stvari se neće pozitivno razvijati, zbog čega biste mogli da odložite planove. POSAO: Mogli biste imati neke neplanirane troškove i eventualno štete. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Moguće je da ćete sumnjati u vjernost izabrane osobe, jer će vam djelovati kao da svi flertuju sa njim. POSAO: Redovni priliv novca će vam se donekle umanjiti. ZDRAVLJE: Stomačni problemi

STRIJELAC
LJUBAV: Ako ste već u vezi, moguće je da ćete otpočeti zajednički život sa izabranom osobom ili razmišljati o toj mogućnosti. POSAO: Bićete preopterećeni poslom. ZDRAVLJE: Slabo.

JARAC
LJUBAV: Bez značajnijih događaja u ovoj sferi. POSAO: Vodite računa da ne napravite neki prekršaj ili grešku koja će vas skupo stajati. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

VODOLIJA
LJUBAV: Bolje ćete se slagati sa drugima, pa i sa osobom koja vas interesuje nego što je to bio slučaj prethodnih dana. POSAO: Mogući nesporazumi sa nadređenim osobama. ZDRAVLJE: Stabilno.

RIBE
LJUBAV: Pozitivne okolnosti i vaše dobro raspoloženje doprinjeće da imate više prilika za ljubav. POSAO: Mogući problemi u sferi finansija, Možete izgubiti novac. ZDRAVLJE: Hormonski problemi.

Komentari

komentara