Magazin

Horoskop za 30. avgust: Vage očekuje veliki zdravstveni problem, Bikovi pravo je vrijeme za rješavanje ljubavnih problema

Napisao H. H.

Šta su vam zvijezde pripremile za danas?

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete danas naići na neke prepreke i izazove koje morate da prevaziđete. Pokažite da vam ne nedostaje upornosti.

LJUBAV: Niste sasvim sigurni šta želite, emocije vam variraju i mišljenje vam se mijenja iz sata u sat. Očekuje vas period koji može da bude težak za vaše ljubavno polje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grudnom košu. Mogući su problemi sa cijelim abdomenom, plućima, želucem, srcem pa je važno da generalno budete jako oprezni sa zdravljem.

BIK

POSAO: Moguće je da nećete moći da ostvarite baš sve planove koje ste imali na polju posla za danas. Postoje kočnice i ograničenja koja vas prate tokom cijelog ovog dana.

LJUBAV: Promijenite svoj pristup u kontaktu sa voljenom osobom ako želite da se vaš odnos poboljša. Važno je da uložite određeni napor. Ako ste slobodni za sada nema većih promjena.

ZDRAVLJE: Osjetljivi disajni putevi su naglašeni kod vas, pa su mogući problemi sa kijavicom, kašljem ali i virusne infekcije i slične tegobe. Povedite računa o oslabljenom zdravlju.

BLIZANCI

POSAO: Nemojte da ulazite u bilo kakve rizične poslove danas jer vam se to neće isplatiti. Bolje se posvetite već poznatim izvorima prihoda. Uradite sve ono što je do vas.

LJUBAV: Zbunjeni ste i ne znate šta da mislite o osobi koja vam se dopada. Vaš odnos je dosta promenljiv, sve je toplo- hladno. Spremni ste da se malo distancirate kako bi o svemu razmislili.

ZDRAVLJE: Osjetljivi zubi i desni su naglašeni kod vas. Vrijeme je za odlazak kod zubara. Moguće je da na red dolazi i popravka nekog kvara od ranije, iz prethodne faze.

RAK

POSAO: Možete lako da napravite grešku pri obavljanju svog posla, pa povedite računa o boljoj koncentraciji. Moguće je da nećete biti zadovoljni dešavanjima na ovom planu danas.

LJUBAV: Moguće je da niste sasvim preboleli osobu iz prošlosti i da veoma često razmišljate o njoj. Priželjkujete susret, makar prijateljski. Na granici ste da obnovite kontakt sa njom.

ZDRAVLJE: Danas će vam prijati odmor. Nije vam povoljan dan za polje zdravlja i generalno vas prati malaksalost. Vrijeme je da se više posvetite sebi i svojim potrebama.

LAV

POSAO: Pazite šta potpisujete danas jer biste mogli da napravite pogrešnu procjenu. Ostavite važne odluke za sutra. Nije povoljan trenutak za bilo kakve poslovne promjene.

LJUBAV: Smanjite nervozu u komunikaciji sa voljenom osobom. Ako tako nastavite, bićete konstantno u svađi. Pred vama je period u kojem će biti potrebno da se mijenjate.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti. Ne prija vam kada se ulijenite i kada ste pasivni. Posvetite se redovnijim treninzima i potrudite se da vratite kondiciju.

DJEVICA

POSAO: Možete da očekujete da ćete dobiti neku novu poslovnu priliku koja će vam biti prilično značajna. Imate mogućnost da dokažete svoje sposobnosti ovih dana.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati priliku za avanturu i neobavezan flert. Pred vama je veoma zanimljiv period koji na ljubavnom planu nosi razne promjene i avanture, romanse…

ZDRAVLJE: Prijao bi vam neki vid rekreacije. Posvetite se šetnjama, odlasku u prirodu, planinarenju, biciklizmu ili bilo kojim drugim aktivnostima koje volite.

VAGA

POSAO: Možete da očekujete pomoć od kolega sa kojima imate dobar odnos. Pred vama je generalno povoljan dan. Ne biste trebali da imate bilo kakve veće probleme na poslu.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada jedna veoma emotivna i senzualna osoba, iako je ne poznajete dovoljno dobro- želite vezu sa njom. Pred vama je faza koja može donijeti zbližavanje.

ZDRAVLJE: Na polju zdravlja vas danas ne očekuju veći problemi. Možete da očekujete da ćete biti sasvim dobro, puni pozitivne energije i dobrog raspoloženja koje prenosite na druge.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete da ćete uspjeti da sklopite neke važne poslovne kontakte koji vam mogu doneti napredak. Pred vama je period koji je od velikog značaja za vaše napredovanje.

LJUBAV: Možete da očekujete obnovu kontakta sa osobom iz prošlosti. Pred vama je šansa da se ponovo pojave emocije između vas dvoje kada se budete prisjećali starih dana.

ZDRAVLJE: Potreban vam je unutrašnji mir. Moguće je da ste na neki način rastrzani, pod stresom i da se zbog toga ne osjećate dobro. Probleme rješavajte korak po korak.

STRIJELAC

POSAO: Pokušavate da pokrenete neke promjene vezane za vaše poslovno polje. Moguće je da neke stvari ne možete da završite sami. Budite strpljivi i spremni da čekate.

LJUBAV: Ukoliko želite da zadržite voljenu osobu uz sebe, pokažite joj da ste spremni da se trudite za vaš odnos. Kompromisi su neophodni kako bi bolo koja veza trajala.

ZDRAVLJE: Moguća je malaksalost i problemi sa niskim pritiskom. Danas nemojte da se forsirate. Potrudite se da više spavate i da se više posvetite svojim potrebama.

JARAC

POSAO: Moguće je da nemate baš dobre izvore informacija i da ste neke stvari pogrešno čuli ili protumačili. Današnji dan vam nije povoljan za bilo kakve nove poslovne poteze.

LJUBAV: Djelujete hladno u komunikaciji sa jednom osobom koja vam se dopada, iako zapravo gorite od želje da budete sa njom. Moguće je da jednostavno ne smete da pokažete osjećanja.

ZDRAVLJE: Jetra vam je osjetljiva i možete imati probleme na polju zdravlja zbog toga. Žuč je takođe slaba tačka, kao i pankreas. Ukoliko primijetite tegobe, obavezno se javite ljekaru.

VODOLIJA

POSAO: Iskoristite šansu za poslovni napredak i bićete zadovoljni. Ukazuje vam se prilika da dođete do neke nove pozicije. Iako je nedelja pred vama su neki važni momenti na poslu.

LJUBAV: Povedite računa o ljubomori koju pokazujete prema voljenoj osobi. Moguće je da u nekim stvarima pretjerujete. Vrijeme je da počnete realnije da gledate na stvari.

ZDRAVLJE: Zdravlje vam je dobro. Možete da očekujete generalno solidan dan tokom kojeg nećete biti pod preteranim stresom. Povoljna je faza da sebi ugađate i da se opustite.

RIBE

POSAO: Opterećeni ste nekim brigama iz prošlosti i moguće je da malo preuveličavate situaciju u kojoj se nalazite. Moguće je da vam neke stvari sada izgledaju dosta gore nego što zaista jesu.

LJUBAV: Moguće je da imate udvarača koji je spreman da vas čeka koliko god je potrebno samo da biste mu dali šansu. Niste sigurni da li ka njemu gajite bilo kakve emocije.

ZDRAVLJE: Provjerite štitnu žlijezdu koja vam je jako osjetljiva i podložna problemima. Moguć je hormonalni disbalans kojem ste inače skloni. Dolazi vrijeme za redovnu ljekarsku kontrolu, prenosi “Alo!“.

Komentari

komentara