Magazin

Horoskop za 26. juli: Bikovi isuviše nepovjerljivi, Jarčevima stiže strastvena ljubav

Napisao H. H.

Šta su vam danas zvijezde pripremile

OVAN

POSAO: Možete da očekujete da će vam biti povjeren neki važan zadatak od strane nadređenih. Vrijeme je da pokažete koliko vrijedite. Nećete više svoje ambicije stavljati na drugo mjesto, prenosi “Alo!“.

LJUBAV: Očekuje vas uživanje u zagrljaju voljene osobe. Ništa ne stoji na putu vaše sreće. Ukoliko ste slobodni očekuje vas odličan dan za novo poznanstvo i početak veze.

ZDRAVLJE: Povedite više računa u saobraćaju. Moguće je da ćete imati neke manje probleme sa koncentracijom. Takođe, čuvajte se ako se bavite sportom da ne dođe do povreda…

BIK

POSAO: Nemojte da dopustite da bilo ko utiče na vaše odluke. Jedino vi sami možete dobro procijeniti šta je dobro za vas. Potrudite se da napravite neki realan plan poslovnih aktivnosti.

LJUBAV: Nepovjerljivi ste prema voljenoj osobi što vam prilično otežava situaciju. Nemojte da gurate probleme pod tepih. Pred vama je faza u kojoj ćete morati da se suočite sa problemima.

ZDRAVLJE: Smeta vam promena vremena i vazdušni pritisak. Osjetljivi ste i podložni osjećaju malaksalosti i raznim tegobama. Moguće je da imate i neke probleme na nervnoj bazi.

BLIZANCI

POSAO: Potrebna vam je pomoć od strane saradnika i nemojte se stideti da je zatražite. Biće vam lakše kada se budete malo oslonili i na nekog drugog. Ne možete sami sve da radite.

LJUBAV: Očekuje vas lijep dan na ljubavnom polju. Voljena osoba vam maksimalno ugađa i vi uživate u tome. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni i ispunjeni na ovom polju.

ZDRAVLJE: Možete imati manji pad energije tokom popodnevnih sati. Potrudite se da se organizujete tako da izdvojite neko vrijeme za san i odmor. Potrebno vam je to.

RAK

POSAO: Ambiciozni ste i tačno znate šta treba da uradite da biste uspjeli da ubedite saradnike da rade za vaš interes. Možete da očekujete da ćete uspjeti da dođete do svojih ciljeva.

LJUBAV: Ulazite u neobavezan flert sa osobom koju ste nedavno upoznali. Prijaju vam ljubavne igrice i promene. Spremni ste da malo rizikujete i da se više posvetite polju flerta.

ZDRAVLJE: Izbjegavajte unos alkohola. Današnji dan vam nije povoljan i ne treba da se izlažete rizičnim situacijama. Ukoliko postoje bilo kakvi problemi sa zdravljem, posjetite ljekara.

LAV

POSAO: Zadovoljni ste ishodom obavljenog posla. Sada pred sobom imate sasvim dovoljno vremena za odmor i opuštanje. Možete da se nadate pozitivnom periodu.

LJUBAV: Možete da utičete na voljenu osobu i da joj pomognete u teškoj situaciji. Ona se oslanja na vas. Spremni ste da joj pružite svu svoju ljubav u punom sjaju.

ZDRAVLJE: Potreban vam je neki vid relaksacije. Moguće je da će vam prijati šetnja sa prijateljima ili neka rekreacija u prirodi. Važno je da neko vreme provedete van kuće.

DJEVICA

POSAO: Smatrate da ne dobijate podršku koju biste trebali da imate od strane poslovnih saradnika sa kojima ste navodno bliski. Imate utisak da bi vam bolje bilo da promijenite okruženje.

LJUBAV: Niste zadovoljni situacijom sa trenutnim emotivnim partnerom i smatrate da zaslužujute više. Pred vama je faza u kojoj ćete imati i neko novo ljubavno poznanstvo.

ZDRAVLJE: Prilično ste malaksali i mogući su problemi vezani za hroničan osećaj umora. Potrebno vam je opuštanje ali i san. Potrudite se da spavate malo više.

VAGA

POSAO: Smišljate nove poslovne projekte i potreban vam je neko u koga imate povjerenja da vam asistira. Moguće je da ćete u narednom periodu tražiti nove saradnike.

LJUBAV: Sa voljenom osobom imate prepirke oko nekih sitnica koje vam smetaju ali ništa nije od preteranog značaja. Spremni ste da napravite kompromis ako i druga strana pristane na to.

ZDRAVLJE: Problemi vezani za debelo crijevo su mogući. Povedite računa o ishrani. Ako se pojave bilo kakvi bolovi ili poteškoće, obavezno se obratite vašem ljekaru.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete imati manju raspravu sa poslovnim partnerom ali će se na kraju sve dobro završiti. Pred vama je dan tokom kojeg su moguće neke sitne promjene i stresovi.

LJUBAV: Situacija na polju ljubavi je sasvim stabilna. Nemate razloga za brigu, možete se opustiti i uživati u lijepim trenucima. Partner vam je maksimalno posvećen u svakom pogledu.

ZDRAVLJE: Povedite računa o alergijama koje su naglašene kod vas danas. Izbjegavajte faktore rizika. Ako postoje neke hronične tegobe iz prošlosti, sada će vam se one vratiti.

STRIJELAC

POSAO: Očekuje vas dosta poslovnih obaveza kojima se maksimalno morate posvetiti ako planirate da napravite uspjeh. Za sada kod vas nema lakih rješenja u bilo kom pogledu.

LJUBAV: Možete da očekujete pomalo dosadana dan, nema većih promena na polju ljubavi kod vas. Spremni ste da se posvetite voljenoj osobi i da budete uz nju u svim trenucima.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina i minerala. Vrijeme je da povedete malo više računa o sebi i svom zdravlju. Mogući su problemi zbog pada imuniteta i oslabljenosti organizma.

JARAC

POSAO: Nema naznaka za veće poslovne promjene ili pretjerano važna dešavanja očekuje vas prilično pasivan dan. Moguće je da ćete se baviti nekim poslovima iz prošlosti.

LJUBAV: Na polju ljubavi možete da očekujete veoma strastvenu situaciju. Dešavaju vam se lijepe stvari sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, novo poznanstvo će uzburkati vaše emocije.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa glavoboljom su naglašeni kod vas. Pokušajte da izbjegavate stres i da se odmarate danas. Ugodite sebi i izbjegavajte neprijatne situacije u okruženju.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, današnji dan vam može biti poprilično težak. Stvari ne idu onako kako ste planirali, dosta toga se odvija sasvim nasuprot nadanjima.

LJUBAV: Niste iskusili ono što ste željeli i osjećate se pomalo razočarano zbog toga. Još uvijek tragate za svojom srećom na ljubavnom planu. Spremni ste da čekate na onu pravu ljubav.

ZDRAVLJE: Povedite računa kada je u pitanju donji stomak. Mogući su problemi sa bešikom ili jajnicima ako ste ženskog pola. Pred vama je faza u kojoj možete biti dosta osjetljivi.

RIBE

POSAO: Očekuje vas veliki broj obaveza kojima se morate maksimalno posvetiti iako možda nemate dovoljno volje za to. Pokušat ćete da smanjite svoje poslove na minimum.

LJUBAV: Postali ste prilično pasivni u odnosu sa voljenom osobom što se njoj ni malo ne dopada. Moguće je da ćete uskoro imati neku burniju svađu nego što očekujete.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u grlu, pa povedite računa. Generalno ste osjetljivi i možete biti podložni upalama, infekcijama ili problemima sa prehladom. Poradite na svom imunitetu.

Komentari

komentara