Magazin

Mjesečni ljubavni horoskop za kolovoz/avgust: Astro prognoza za slobodna i zauzeta srca

Napisao H. H.

Prva dekada kolovoza/avgusta Rakovima donosi ozbiljna neslaganja s partnerom zbog opozicije Merkura s Plutonom i Saturnom. Druga dekada mjeseca donijet će im više zabave i dovest će do privremenog sklada u odnosu. Kvadrat Marsa s Jupiterom u prvoj dekadi kolovoza/avgusta izazvat će Bikovima sukobe s partnerom.

Ovan

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Raka 07.08. donijet će vam više vremena za dom i obitelj, što će odgovarati i vama i vašem emotivnom partneru. Više vremena ćete provoditi zajedno. Možete otići i na zajednički odmor. Ako ne budete u mogućnosti da negdje otputujete, uživat ćete u zabavnim aktivnostima za koje ćete imati inicijativu i dobre ideje.

U drugoj polovini mjeseca Venera će praviti sekstil s Uranom i omogućit će vam da unesete nešto novo u vaš odnos s partnerom, što će vam donijeti pozitivne promjene i svježinu u odnosu. Venera će 26.08. praviti opoziciju s Jupiterom, što će dovesti do nesuglasica zbog toga što ćete biti prezauzeti obavezama i nećete imati vremena za voljenu osobu.

Ako ste slobodni:

Više vremena ćete provoditi kod kuće i tijekom prve polovine kolovoza/avgusta bit će moguća samo poznanstva na daljinu koja vas neće naročito zanimati u emotivnom smislu, ali će vam dobro doći da ispunite vrijeme ugodnom komunikacijom. U drugoj polovini mjeseca, Venera će praviti sekstil s Uranom i jedno poznanstvo od ranije će postati aktualno. Počet ćete se viđati, ali ćete primijetiti da postoje kod druge osobe stavovi u suprotnosti s vašim. To će dovesti do zahlađenja.

Stariji Ovnovi će biti zainteresirani za prolazne avanture, posebno u drugoj polovini mjeseca kada će se s jednom osobom započeti viđati intimno. Vaša intimna viđanja će kratko trajati, jer ćete ubrzo shvatiti da niste jedno za drugo.

Bik

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa s Jupiterom u prvoj dekadi kolovoza/avgusta izazvat će sukobe s partnerom zbog teškoća da odete na putovanje i na zajednički odmor. Izvor tih teškoća će biti više u okolnostima oko vas nego do vas dvoje, ali će izazvati kod oboje veliko nezadovoljstvo koje će se negativno odraziti na vašu vezu.

Doći će i do otkrivanja tajni koje ste krili jedno od drugog. Mars će 13.08. praviti kvadrat s Plutonom što bi moglo vašu vezu dovesti na korak do prekida, jer ćete biti suočeni s uvidom u nekorektne postupke koje ste oboje pravili zbog nezadovoljstva vašim odnosom. Trigon Sunca s Marsom će ublažiti ove probleme, ali će vam trebati dosta vremena i strpljenja kako bi vaš odnos postao stabilan.

Ako ste slobodni:

Ovaj mjesec vam nije pogodan za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu. Već na samom početku mjeseca pružit će vam se mogućnost da uđete u tajnu vezu s osobom koja vas duže vrijeme jako privlači fizički. S druge strane, s tom osobom ćete imati ljubomorne scene i nećete se moći složiti na drugom polju osim u intimnim odnosima. Strasti će biti prejake.

Do kraja mjeseca ćete se umoriti od svega, a kvadrat Marsa sa Saturnom će dovesti do prekida tajne veze. Stariji Bikovi će nailaziti na brojne prepreke u pokušajima da privuku pažnju osobe koja im se sviđa. Nećete htjeti priznati sebi da ta osoba nije netko s kim se možete složiti. Na kraju ćete se razočarani u neuspjeh povući u sebe.

Blizanci

Ako ste u vezi:

Mars će u prvoj dekadi kolovoza/avgusta praviti kvadrat s Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Provodit ćete mnogo više vremena van kuće u provodima s prijateljima nego što ćete pružati potrebnu pažnju voljenoj osobi. To će dovesti do udaljavanja i otvorenih sukoba između vas dvoje. Potrudite se da poštujete dogovore kako biste riješili nesuglasice. Venera će 26.08. praviti opoziciju s Jupiterom.

Nećete se složiti s voljenom osobom u vezi ulaganja zajedničkih financija i u vezi odlaska na zajedničko putovanje. Oko toga ćete imati suprotne stavove i želje. Srećom, zahvaljujući trigonu Venere s Neptunom, uspjet ćete pronaći zajednički prihvatljivo rješenje i vaš odnos dovesti u harmoniju.

Ako ste slobodni:

Zaljubit ćete se na početku mjeseca u osobu koja vam ne odgovara za emotivnu vezu, jer se skoro u potpunosti razlikuje od vas. To će svi vaši prijatelji primijetiti, samo vi nećete to željeti vidjeti i bit ćete uporni dok ne uđete u intimni odnos s vašom simpatijom. Doživjet ćete razočaranje, a može vam se dogoditi i da vas vaša nova ljubav iskoristi i emotivno i materijalno.

Krajem mjeseca upoznat ćete osobu s kojom ćete imati mnogo više šanse za skladnu i dugu emotivnu vezu. Stariji Blizanci će biti privučeni osobom koja će pokazati otvoreno zanimanje za njih. Počet ćete se viđati i izlaziti, ući ćete i u intimne odnose, ali ćete ubrzo shvatiti da je cilj druge osobe samo osobna korist. Razočarani ćete prekinuti taj odnos.

Rak

Ako ste u vezi:

Prva dekada kolovoza/avgusta donosi vam ozbiljna neslaganja s partnerom zbog opozicije Merkura s Plutonom i Saturnom. Imat ćete suprotna mišljenja o važnim stvarima u vezi i to će dovesti do ozbiljnog zahlađenja. Bit će neophodno da budete otvoreni na zajednički prihvatljiva rješenja kako biste uspjeli pomiriti razlike u mišljenjima i izbjegli svađe.

Druga dekada kolovoza/avgusta donijet će vam više zabave i dovest će do privremenog sklada u vašem odnosu. Već u trećoj dekadi mjeseca kvadrat Marsa sa Saturnom će donijeti nova opterećenja i izazvat će veliku napetost, što može dovesti i do prestanka komunikacije i privremenog razdvajanja. Jedno drugom ćete postavljati nekorektne zahtjeve i ograničenja.

Ako ste slobodni:

Osjećat ćete potrebu da se povučete u sebe, jer se nećete moći uskladiti s drugima i vaši odnosi će biti napeti. Nailazit ćete na nerazumijevanje. U drugoj dekadi kolovoza/avgusta upoznat ćete osobu koja će na vas ostaviti pozitivan dojam i zaljubit ćete se. Počet ćete se viđati i izlaziti, što će vam ispuniti vrijeme. Imat ćete dinamičnu avanturu u kojoj ćete uživati, jer ćete se oboje dobro slagati u svemu u početku. Otkrit ćete da postoje i stvari oko kojih ćete se naći u sukobu, ali ćete ostati u vezi.

Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu koja će ih privući svojom mirnom i iskrenom prirodom i spremnošću na komunikaciju o raznim temama. Do kraja mjeseca ćete započeti vezu i pored prepreka koje ćete morati nadići.

Lav

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi kolovoza/avgusta dovest će do razilaska s partnerom u pogledu zajedničkih planova. Zbog toga ćete se povući u sebe i izbjegavat ćete razgovore s partnerom, a partner će vas pritiskati da pristanete na njegove želje. Jedino rješenje je da postignete kompromis. Nakon kraćeg opiranja, uspjet ćete savladati nesuglasice.

Tijekom druge polovine mjeseca uživat ćete u zajedničkoj zabavi i dobrom provodu. Imat ćete dovoljno vremena koje ćete moći provoditi zajedno. Bit će pojačana vaša strastvenost, što će odgovarati vašem partneru. Mars će 24.08. praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam donijeti nova neslaganja, ovog puta ozbiljnija. Oboje ćete biti tvrdoglavi i nepopustljivi.

Ako ste slobodni:

Početkom druge dekade kolovoza/avgusta upoznat ćete osobu koja će vas privući svojim izgledom, dobrim raspoloženjem i otvorenošću na teme koje vas oboje interesiraju. Započet ćete neobaveznu komunikaciju, kasnije i viđanje, a nakon toga će doći i do emotivnog zbližavanja, kao i do ulaska u intimne odnose. Mada ni vi ni druga osoba nećete biti spremni za ulazak u emotivnu vezu tako brzo, shvatit ćete da vaš odnos nije sam prolazna avantura. Očekuje vas skladna veza puna dinamike.

Nešto stariji Lavovi će upotrijebiti sav svoj šarm i vještinu da privuku pažnju osobe koju će upoznati kroz poslovne aktivnosti. Uspjet ćete vašu simpatiju zavesti i započet ćete emotivnu vezu punu strasti i zajedničkih interesa.

Djevica

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa s Jupiterom u prvoj dekadi kolovoza/avgusta donijet će vam svađe i sukobe s voljenom osobom. Nećete se slagati oko ulaganja zajedničkih financija i oko potreba za zabavom. Vašem partneru će biti neophodna pojačana pažnja s vaše strane i da pokažete da vam je stalo tako što ćete pristati ulagati sredstva u poboljšanje uvjeta zajedničkog života.

Venera će u trećoj dekadi kolovoza/avgusta praviti opoziciju s Jupiterom i prouzrokovat će udaljavanje između vas i partnera zbog toga što ćete oboje više vremena provoditi s prijateljima. To će prouzrokovati emotivno zahlađenje u vašem odnosu. Može doći i do sklonosti ka flertu s drugim osobama. Na sreću, uspjet ćete riješiti nesuglasice do kraja mjeseca.

Ako ste slobodni:

Ovaj mjesec vam je pogodan mjesec ako ste raspoloženi za prolazne avanture. Nije preporučljivo da mnogo očekujete. Osoba u koju ste zaljubljeni pružit će vam mogućnost da s njom budete u tajnoj vezi, ali ćete se tako osjećati iskorišteni, jer će naglasak biti samo na intimnim odnosima bez emocija od strane vaše simpatije. Može vam se dogoditi i da uđete u vezu s osobom koja je sklona paralelnim vezama. Krajem mjeseca upoznat ćete osobu koja će vam odgovarati za ulazak u vezu.

Nešto starije Djevice će uložiti mnogo vremena i upotrijebiti sve svoje vještine da bi privukli pažnju osobe koja im se sviđa. Mada ćete u tome uspjeti, ubrzo ćete se razočarati, jer ćete otkriti da vaša simpatija ima tajnu vezu.

Vaga

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi pravit će u prvoj polovini mjeseca kvadrate s Jupiterom i Plutonom koji prolaze kroz vaše polje doma i obitelji. Bit će ovo težak mjesec za vas po pitanju emotivnih i obiteljskih odnosa. Suočite se sa stvarima koje ste dugo odlagali i potrudite se da ih riješite uz kompromis s voljenom osobom. U protivnom će doći do udaljavanja.

Mars će u drugoj polovini mjeseca praviti kvadrat sa Saturnom i dovest će vaš odnos s partnerom na korak do raskida. S partnerom se nećete moći složiti oko zajedničkih ciljeva i zauzimat ćete različite stavove oko zajedničkog života i međusobnih potreba u vašem odnosu. Očekuju vas svađe i zahlađenje, ako se na vrijeme ne pobrinete da riješite neslaganja.

Ako ste slobodni:

Pružit će vam se prilika za prolaznu avanturu, ali je važno da budete svjesni da osim fizičke privlačnosti i pojačanih strasti, s osobom s kojom uđete u avanturu nećete imati ništa zajedničko i da neće doći do pojave istinskih emocija. Umjesto toga će vaš odnos biti pun uzbuđenja, ali i suprotstavljenih stavova pa i povremenih sukoba. To će dovesti do prekida ove veze do kraja mjeseca. Druga mogućnost je da odlučite da ne ulazite u vezu, posebno ako želite da veza bude duga i ozbiljna.

Starije Vage će privući osoba koja će im djelovati kao pravi izazov. Osim jakih strasti koje će se ubrzo pretvoriti u revolt i pokušaj da drugoj osobi pokažete kako se s vama ne može nekažnjeno poigravati, ništa značajno nećete iskusiti.

Škorpion

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunca s Uranom u vašem polju ljubavi dovest će do iznenadnih nesuglasica između vas i voljene osobe. Nećete postići suglasnost u vezi zajedničkih ciljeva. Vašem partneru će smetati što ste usmjereni na svoje ciljeve i poslovni uspjeh, jer će se zbog toga osjećati zanemareno. Potrudite se da izbjegnete svađe. Tvrdoglavi stav neće poboljšati situaciju.

Ulazak Venere u znak Raka 07.08. otvorit će vam mogućnost da s partnerom otputujete na odmor, što bi vam pomoglo da riješite nesuglasice i uspostavite emotivni sklad. Venera će u drugoj polovini mjeseca praviti sekstil s Uranom i unijet ćete nešto novo i zanimljivo u vašu vezu, što će dovesti do zbližavanja. Izbjegavajte da budete dvosmisleni i nejasni.

Ako ste slobodni:

Doći ćete u situaciju da ni sami niste sigurni što hoćete u ljubavi. Više osoba će vas privlačiti, a to su osobe različitih karaktera i interesa. Nitko od njih se neće moći uklopiti u vaše stvarne potrebe u ljubavi i sve što ćete uspjeti ostvariti je jedna ili dvije avanture koje su prolazne i koje vam neće donijeti očekivano zadovoljstvo. Od jedne osobe ćete očekivati više nego što je realno i to će dovesti do nesuglasica, svađe i raskida započete veze krajem mjeseca.

Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja će ih privući svojom originalnošću. To je netko s kim možete imati u najboljem slučaju slobodnu vezu. Ako uđete u taj odnos bez previše očekivanja, ostvarit ćete intiman odnos koji će vam odgovarati.

Strijelac

Ako ste u vezi:

Opozicije Merkura s Plutonom i Saturnom na početku mjeseca prouzrokovat će udaljavanje između vas i partnera, kao i nesuglasice pa i svađe u vezi ulaganja zajedničkih financija. Bit ćete skloni zauzimati suprotne stavove i mišljenja u mnogim zajedničkim temama. Potrudite se da pronađete zajednički prihvatljiva rješenja, kako biste ublažili napetosti.

Druga polovina mjeseca donijet će vam više motivacije i ideja kako da poboljšate vaš odnos s voljenom osobom. Vaše prijedloge u vezi zajedničkog vremena i zabavnih aktivnosti će vaš partner većinom prihvaćati. Uspjet ćete se dogovoriti i oko ulaganja novca u ostvarenje zajedničkih ciljeva. Složit ćete se oko novih planova. Odgovarat će vam kratka putovanja.

Jarac

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura koji prolazi kroz vaše polje ljubavi s Plutonom i Saturnom donijet će vam osjetno zahlađenje u odnosima s voljenom osobom. Zauzimat ćete suprotne stavove oko važnih stvari u vašoj vezi. Bit ćete sumnjičavi i skloni da partnera optužujete da je neiskren prema vama. Izbjegavajte da budete represivni i previše zahtjevni. Potražite kompromis.

Venera će 07.08. ući u znak Raka, što će dovesti do postizanja kompromisa. Pokazat ćete više nježnosti, topline i osjećaja prema partneru. Posvetit ćete više pažnje obiteljskim pitanjima. Krajem mjeseca opozicija Venere s Jupiterom dovest će do emotivnog nesklada u vezi, ali ćete to moći riješiti, jer ćete imati dobar osjećaj za potrebe voljene osobe.

Ako ste slobodni:

Osjećat ćete se emotivno zatvoreno i više će vam odgovarati da budete jedno vrijeme sami. Osobe koje vam budu slale signale da im se sviđate neće se vama sviđati. U drugoj dekadi kolovoza/avgusta će jedna osoba probuditi vaše strasti i privući će vas fizički, što će dovesti do početka uzbudljive avanture. Odlično ćete se slagati u intimnim odnosima, a već krajem mjeseca ćete početi osjećati i emotivnu povezanost. Započet ćete vezu koja se može pokazati ozbiljnom i na duže staze.

Nešto stariji Jarci će imati dojam da im ništa ne ide u ljubavi, jer će nailaziti na zid od osobe koja im se sviđa. Sredinom mjeseca će upoznati nekog novog tko će u njima probuditi osjećaje i pokrenuti ih na akciju. Moguća je veza.

Vodenjak

Ako ste u vezi:

Kvadrat Sunca s Uranom u prvoj dekadi kolovoza/avgusta donijet će vam nesuglasice s partnerom oko kućnih i obiteljskih obaveza i raspodjele kućnih poslova. Sredinom mjeseca ćete se uspjeti dogovoriti oko svega što vam je u prethodnom periodu pravilo probleme. Pružat ćete podršku i pomoć jedno drugom. Vodit ćete dinamične, iskrene i intimne razgovore.

Konjunkcija Merkura sa Suncem, sredinom mjeseca, motivirat će vas da predložite partneru nove zajedničke ciljeve i aktivnosti koje biste mogli upražnjavati u slobodno vrijeme. Imat ćete i konstruktivne prijedloge u vezi ulaganja zajedničkih financija. Vaš partner će se složiti s većim dijelom vaših prijedloga. Imat ćete više vremena za zabavu.

Ako ste slobodni:

Privlačit će vas avanture i osjećat ćete pojačanu potrebu da se više krećete i da više vremena provodite s društvom i van kuće. Na jednoj zabavi ćete upoznati osobu koja će vas privući svojim načinom komunikacije, smislom za humor i inteligencijom. Otkrit ćete da imate mnogo zajedničkih interesa. Sredinom mjeseca ćete spontano započeti vezu zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Suncem. Veza će biti površna u početku, s mogućnošću da bude duga i ozbiljna.

Nešto stariji Vodenjaci će iznenada odustati od osobe kojoj su duže vremena pokušavali privući pažnju. Zaljubit će se u osobu koju će upoznati preko prijatelja. Privlačnost će biti obostrana i ubrzo će ući u vezu koja će biti puna poticaja.

Ribe

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura s Plutonom i Saturnom na početku mjeseca dovest će do udaljavanja i zahlađenja u odnosima s partnerom zbog vašeg čestog odsustva od kuće i prisustvovanja raznim društvenim aktivnostima. Vaš partner će se osjećati zapostavljeno. Imat ćete različite potrebe u pogledu zabave i razonode. Potražite zajednički prihvatljivo rješenje.

Druga polovina mjeseca će vam donijeti više razumijevanja i poboljšanu komunikaciju s partnerom. Savladat ćete nesuglasice. Merkur će 20.08. ući u znak Djevice i vaše polje ljubavi, a kako je Merkur ovdje u sjedištu i snažan, ostvarit ćete željeni sklad i stabilnost u ljubavi. Odgovaralo bi vam da odete negdje na odmor zajedno i dobro se provedete.

Ako ste slobodni:

Početak mjeseca donosi vam napetosti i razočaranja. Osoba koja vam se sviđala pokazat će svoje pravo lice i prirodu manipulatora pa ćete se osjećati obmanuto i na neki način iskorišteno, što će vas okrenuti na drugu stranu. Sredinom mjeseca upoznat ćete nekog novog tko će vam se svidjeti već na prvi pogled. Privlačnost će biti obostrana. Počet ćete se viđati, izlaziti i razgovarati o raznim zajedničkim temama. Pojavit će se emocije i ubrzo ćete započeti skladnu vezu.

Nešto starije Ribe će se ponašati ishitreno na početku mjeseca u namjeri da privuku pažnju osobe koja im se sviđa. Kada shvatite gdje pravite greške, razradit ćete taktiku i u trećoj dekadi mjeseca ćete uspeti osvojiti srce vaše simpatije.

Komentari

komentara