Magazin

Horoskop do 17.07.: Veliki izazovi u odnosima čekaju četiri znaka Zodijaka

Napisao H. H.

Drage Vage, naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite jer krajem tjedna stiže nagovještaj promjena, a s tim i rješenje situacije koja vas već neko vrijeme muči. Strijelci, očekuje vas kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije.

Za većinu horoskopskih znakova ovo je tjedan promjena i preokreta, neke će razočarati najbliži, drugi će shvatiti da su bili naivni.

OVAN

Posao: Dobivate neočekivani poticaj od osobe za koju niste mislili da vam može biti od koristi. Pored ovoga, planetarni aspekti najavljuju iznenadne promjene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne prepuštajte se prvom dojmu, zajedno s kaosom stiže i pravo rješenje zbog kojeg ćete, na kraju, shvatiti da je sve što se dogodilo bilo idealno za vas, prenosi “Atma“.

Ljubav: Odišete optimizmom. Danima uživate u planiranju budućnosti, ali čini se da zaboravljate da su planovi takve vrste nerealni sve dok u njima ne sudjeluje i druga strana. Tenzija između vas i vašeg partnera sve više raste, te ako se ne budete prizemljili, odnosi se mogu zakomplicirati.

Zdravlje: Moguća prehlada.

BIK

Posao: Smeta vam kaos koji vas okružuje. Stagnirate na mjestu gdje ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve što se ovih dana događa, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već naveliko i predosjećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolirate financije, jer su moguće neugodnosti u vidu opomena u vezi s nečim što ste smetnuli s uma.

Ljubav: Ne možete se odlučiti kako da se postavite pa vam je najlakše da svu odgovornost prebacite na druge. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer loše procjenjujete situaciju. Promjenjivost raspoloženja u ljubavnom životu remeti rutinu u vašoj svakodnevici.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima.

BLIZANCI

Posao: Ovih dana biste mogli sklopiti novi ugovor ili postići čvrst dogovor o nekoj poslovnoj suradnji. Ako budete u toj poziciji, povedite računa, osoba koja predstavlja autoritet ili poslodavca može previdjeti neke detalje pa ih kasnije preskočiti i u realizaciji čitavog projekta. Budite pedantni i detaljni kako ne biste sve radili po dva puta.

Ljubav: Koliko god se trudili, ovih dana sljeduje vam deblji kraj. U tom smislu, radi sigurnosti, preispitajte sve gdje ste nešto prikrili, jer postoji velika šansa da budete otkriveni. Pazite kome se povjeravate, jedan od prijatelja vas, nehotice, može iskompromitirati.

Zdravlje: Čuvajte se virusa.

RAK

Posao: Promjenjivog ste raspoloženja. Muči vas osjećaj velike odgovornosti. Na vama je da donesete važne odluke kojima ćete povrijediti neke ljude. Pošto je izvjesno da će vam u pomoć priskočiti netko od suradnika, nema razloga da se prepuštate mračnom raspoloženju. Promjene pred vama jesu neugodne, ali dugoročno mogu biti korisne.

Ljubav: U odnosu s voljenom osobom nešto ne ide kako treba. Osjećate da se atmosfera promijenila, a ne znate što je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni, jer ste olako shvatili ljubav. Korigirajte svoje stavove prije nego što se stvari iskompliciraju.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

LAV

Posao: Kolebate se u kojem smjeru nastaviti dalje pa vam ta dilema može izazvati velike probleme. Nemate mnogo vremena za premišljanje, morate brzo djelovati. Ne trošite vrijeme na analize i strahove već razmišljajte konstruktivno i poslušajte svoju intuiciju. Rješenje je ispred vas, potrebno je samo da se prepustite i odlučite se za ono što vam prvo padne na um.

Ljubav: Prebacujete sve na partnera, umjesto da izlaz iz jednog problema osigurate vlastitim snagama. Možda bježite od inicijative jer morate nešto žrtvovati. Svjesni ste da to može poremetiti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

Zdravlje: Mogući bolovi u grlu.

DJEVICA

Posao: Saznajete nešto što će vas razočarati. Shvaćate da ste izloženi velikoj manipulaciji, naročito od strane suradnika kojima ste vjerovali. Bezrazložno se ljutite, zaštićeni ste od osoba koje se nalaze na samom vrhu. Ostale teškoće shvatite kao lekciju kojom učite kako da odvojite bitno od nebitnog i složite vlastit sistem vrijednosti.

Ljubav: Kako se obaveze na poslu budu stišavale, tako se romantično raspoloženje uzdiže. Voljena osoba očekuje da joj posvetite njenih pet minuta. Da biste ispunili svoju ulogu u potpunosti, neophodno je da izađete iz ustaljene rutine. Povoljan je period za predah.

Zdravlje: Problemi s vidom.

VAGA

Posao: Čekate na nešto što, sada već izvjesno, neće stići. Neki ljudi su vam, vjerojatno, podgrijali lažnu nadu. Naoružajte se strpljenjem i nekako izdržite početak tjedna, jer krajem njega, stiže nagovještaj promjena, a s tim i rješenje situacije koja vas već neko vrijeme muči. Ne zamarajte se dilemom što će biti dalje, jer će razrješenje svega biti najbolje po vas.

Ljubav: Muči vas neraspoloženje. S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam odgovara da imate nekoga pored sebe. Emotivna nestabilnost može vas navesti na štetne postupke. Uskoro će se okolnosti promijeniti pa nije pametno sada sprovoditi neke odluke dok ne sagledate kompletnu situaciju.

Zdravlje: Kontrolirajte krvni tlak.

ŠKORPION

Posao: Izvanredni priljev novca možete potrošiti na sitna zadovoljstva, iako bi bilo mudrije da to odložite, bar do kraja tjedna, kada će se situacija bitno promijeniti. Ako ste aktivan sudionik u prometu, budite oprezni. Postoji opasnost i od fizičkih povreda pa u tom smislu budite pažljivi gdje god da se krećete, a naročito dok radite.

Ljubav: Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, pred vama je tjedan prepun tenzije. Ovo vam iziskuje mnogo energije, koje vam, inače, nedostaje. Razgovori koje ćete voditi ovih dana neće dati velike rezultate pa zbog toga spustite loptu i odustanite od uvjeravanja.

Zdravlje: Moguće alergije.

STRIJELAC

Posao: Pred vama je promjena kojom se nešto važno iz vašeg profesionalnog života završava. Ne očekujte brza rješenja, jer će transformacija potrajati. Osim toga, očekuje vas kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike i važne životne lekcije. Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalijećite se, jer ćete na rezultate čekati duže nego što želite.

Ljubav: Blagonaklonost voljene osobe vam je od velike važnosti, naročito ovih dana, kada ste u poziciji da donesete odluku koja ima možda i životnu važnost. Ne zaboravite da vi niste centar svijeta. Energija vašeg partnera je u padu, uskoro ćete i vi njemu biti važan oslonac.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

JARAC

Posao: Ovih dana je, za vas, najpametnije da izbjegavate situacije u kojima nešto dokazujete ili iz nekog drugog razloga morate baš vi inicirati važan razgovor. Držite se podalje od ozbiljnih tema, jer se svaka može razviti u ozbiljnu svađu. Sve što vam je na srcu sačuvajte za sebe i strpljivo sačekajte svojih pet minuta koji uskoro dolaze.

Ljubav: Privlači vas osoba s kojom se srećete u svom radnom okruženju. Ako ovih dana odlučite da se odvažite na tajni susret, budite spremni na neugodna iznenađenja. Dakle, klonite se skandala, jer sve što budete skrivali, bit će na šokantan način otkriveno.

Zdravlje: Čuvajte se, moguće su povrede.

VODENJAKPosao: Razletjeli ste se na više strana, jer vam se nude projekti koji vam se sviđaju. Sva je prilika da ste rasplinuli kreativnu energiju pa vam je neophodan ozbiljan predah. Ne posustajte, sve što ste do sada napravili, u narednom periodu će se višestruko isplatiti. Odlazak na kratak put može biti idealan potez u ovom trenutku.

Ljubav: S voljenom osobom budite strpljivi i ne inzistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona inzistira na ozbiljnim temama. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam kriza pa čak i iznenadni prekid veze.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

RIBE

Posao: Period nije povoljan za pokretanje novih poslova jer vam stiže kratkotrajan, ali veći pad energije. Vrijeme je da napravite jednu ozbiljnu rekapitulaciju svega što je urađeno. Ako ste pritajeno povlačili neke poteze, budite svjesni da vaš trud i zalaganje na radnom mjestu nisu prošli neopaženo. Konkretne rezultate ćete vidjeti u danima koji slijede.

Ljubav: Svjesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vrijeme da odlučite što dalje. Odnos s voljenom osobom mora se definirati. Koliko god da ste sigurni u ono što predstoji, ne zaboravite, niste jedini koji o tome odlučuje. Dopustite drugoj strani da se izjasni.

Zdravlje: Može vas mučiti nesanica.

Komentari

komentara