Magazin

Horoskop za četvrtak 2. juli: Raku se smiješi napredak na poslu, Jarac da se pripazi infekcija i povreda

Napisao H. H.

Šta nam poručuju zvijezde?

OVAN
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je popularan. POSAO: Imat ćete uspjeha u profesionalnom životu, pogotovo ako težite zauzimanju liderske pozicije. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK
LJUBAV: Bićete koncentrisani na prijateljske odnose, a ne na romantične. POSAO: Imat ćete ideju za posao u kome vam mogu pomoći prijatelji. ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BLIZANCI
LJUBAV: Bićete zadovoljni time kako se kreću stvari u vašem ljubavnom životu. POSAO: Možete imati uspeha u partnerskom poslu ili u vezi sa pravnim pitanjima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RAK
LJUBAV: Današnji dan će proći bez bitnih dešavanja u sferi ljubavi. POSAO: Dobit ćete neke nove prilike u karijeri i izvjestan je napredak. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Uspostavit ćete dobru komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, što će za rezultat imati harmoniju u odnosu. POSAO: Elokvencija će biti vaša jača strana. ZDRAVLJE: Odlično.

DJEVICA
LJUBAV: Imaćete više sreće u ljubavi jer ćete biti spremni na kompromis. POSAO: Kontrolišite svoje izdatke, jer ćete imati impuls da trošite bez plana. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA
LJUBAV: Moguća je nova ljubav jer ste u ovom periodu vrlo traženi. POSAO: Možete dobiti finansijsku podršku i uopšte ostvariti dobitak čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION
LJUBAV: Danas je povoljan dan za ljubav. Ako ste već u vezi, dobro ćete se slagati sa partnerom. POSAO: Pogoršanje međuljudskih odnosa na poslu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

STRIJELAC
LJUBAV: Možda ćete upoznati nekog u društvu prijatelja. Biće to ljubav na prvi pogled. POSAO: Moguće je da ćete dobiti bolje uslove rada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

JARAC
LJUBAV: Mogli biste reći nešto zbog čega ćete kasnije zažaliti. POSAO: Atmosfera u oblasti karijere će se promijeniti nabolje. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama i povredama.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je da vam se dopadne neko ko je dosta mlađi od vas. POSAO: Brinut će vas poslovna situacija, i to zbog smanjenog obima posla. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Raščistit ćete nesporazume u odnosu. Dobra komunikacija će vam pomoći u tome. POSAO: Možete dobiti novac koji očekujete. ZDRAVLJE: Solidno, prenosi “Informer“.

Komentari

komentara