Magazin

Horoskop za ponedjeljak 29. juni: Strijelčevi će naići na novu ljubav, ali postojat će jedan problem; Škorpijama se smiješi nova pozicija na poslu

Napisao H. H.

Šta nam poručuju zvijezde?

OVAN (21. 3 – 20. 4.)

LJUBAV: Lako možete naći ljubav. Možda čak i na društvenim mrežama. POSAO: Uspjeh u oblasti logistike ili administracije. ZDRAVLJE: Solidno, prenosi “Informer“.

BIK (21. 4 – 21. 5)

LJUBAV: Provešćete lijep dan sa dragom osobom. POSAO: Očekujte pozitivne promene jer ste naporno radili. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

LJUBAV: Upuštate se u flert sa nekim ko vam se dopada. POSAO: Moguć manji priliv novca. ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor.

RAK (22. 6 – 22. 7)

LJUBAV: Može vas zainteresovati neko s kim radite ili s kim ćete imati poslovnu saradnju. POSAO: Pred vama je nov projekat i založite se za njega. ZDRAVLJE: Solidno.

LAV (23. 7 – 23. 8)

LJUBAV: Dobra komunikacija sa svima u vašem okruženju, uključujući i osobu koja vam se dopada. POSAO: Možda ćete imati izvjesne promjene u karijeri. ZDRAVLJE: Grlobolja.

DEVICA (24. 8 – 23. 9)

LJUBAV: Vi dobro znate kako da izrazite ono što osjećate a da ne budete previše sentimentalni. POSAO: Uspjeh u kreativnim djelatnostima. Ubjedljivi ste. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA (24. 9 – 23.10)

LJUBAV: Privlačite pažnju gdje god da se pojavite. Ne ignorišite osobu koja je u posljednje vrijeme često pored vas. POSAO: Oni koji rade sa partnerima iz inostranstva konačno ubiru plodove. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPIJA (24. 10 – 22. 11)

LJUBAV: Zadovoljni ste trenutnom situacijom u ljubavnom životu. POSAO: Bićete pohvaljeni zbog odlično obavljenog posla ili ćete dobiti priliku da zauzmete lidersku poziciju. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama.

STRIJELAC (23. 11 – 21. 12)

LJUBAV: Gajite simpatije prema osobi koja je zauzeta. Nećete se osjećati prijatno zbog toga. POSAO: Sve ide kako ste zamislili. Problemi sa nadređenim se rješavaju. ZDRAVLJE: Bez promjena.

JARAC (22. 12 – 20. 1)

LJUBAV: Dobro ste raspoloženi. Oni koji su dugo sami uživaće u prijatnom društvu. POSAO: Smiješi vam se ponuda za posao. Ne oklijevajte. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA (21. 1 – 19. 2)

LJUBAV: Može se desiti da upoznate više osoba koje će privući vašu pažnju. POSAO: Zanemarujete svoje poslovne obaveze zbog nekih privatnih poslova. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE (20. 2 – 20. 3)

LJUBAV: Sebični ste i želite da rešite probleme na brzinu. Potrebno vam je strpljenje. POSAO: Povoljan period za rješavanje pravnih pitanja. ZDRAVLJE: Ne pretjerujte sa sunčanjem.

Komentari

komentara