Magazin

Horoskop za nedelju 28.06.2020. Ovnovi spremni za nove poslovne ponude, Blizance čeka uzbudljiv dan

Napisao H. H.

Pogledajte šta su vam zvijezde pripremile za danas

OVAN

POSAO: Ozbiljno razmišljate o poslu u inostranstvu koji biste mogli da radite. Čini vam se da ste spremni za promene. Moguće je da ćete uskoro dobiti odgovarajuću ponudu.

LJUBAV: Pojavljuje se nova osoba u vašem životu, baš sada kada ste najmanje očekivali. Imate neku dilemu. Moguće je da ljubavnu priču iz prošlosti niste do kraja razrešili.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa sinusima. Generalno ste danas osetljiviji kada je u pitanju zdravlje, a disajni putevi su vam jedna od najslabijih tačaka. Izbegavajte cigarete.

BIK

POSAO: Ukoliko ste bez posla, povoljan je dan pred vama. Dobićete dobru preporuku a i šansu za zaposlenje. Možete da očekujete da ćete konačno ostvariti važan korak napred.

LJUBAV: Razmislite o tome kako se osećate pored voljene osobe. Pokušajte da budete iskreni prema sebi ovaj put. Moguće je da ste ulepšavali sliku vaše veze kako bi vam bilo podnošljivije.

ZDRAVLJE: Veoma dobro stanje na polju zdravlja vas očekuje danas. Nisu vam naglašeni bilo kakvi veći problemi. Iskoristite vreme za druženje, izlaske i opuštanje koje vam je potrebno.

BLIZANCI

POSAO: Spremni ste da se posvetite poslu maksimalno i da sve ostalo ostavite po strani. Važno vam je da ostvarite svoje ambicije. Nećete odustati dok tako i ne bude.

LJUBAV: Očekuje vas uzbudljiv dan sa osobom koja vam se dopada. Otkrićete neke nove stvari o njoj! Možete da se nadate zbližavanju i početku veze do kraja današnjeg dana.

ZDRAVLJE: Skloni ste pucanju kapilara i manjim problemima vezanim za vene, cirkulaciju, krv… Ukoliko postoje neke veće tegobe koje vas danas brinu, obavezno se posavetujte sa lekarom.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija
RAK

POSAO: Shvatili ste kakvo je stanje na poslovnom planu i sada znate koje odluke ćete doneti. Pred vama je izazovan period. Važno je da budete spremni da date sve od sebe.

LJUBAV: Želite da zadržite voljenu osobu pored sebe iako ste u prošlosti imali manje probleme sa njom. Važno vam je da ste oboje naučili na prošlim greškama i da ste spremni na kompromis.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju u narednom periodu što se može negativno odraziti na vaše zdravlje. Potrudite se da vam ishrana bude umerena i nađite vremena za vežbanje.

LAV

POSAO: Pod velikim ste pritiskom i teško vam je da donesete ispravne odluke kada se tako osećate. Potrebno vam je više vremena da biste svoje poslove uspeli da dovedete u red.

LJUBAV: Očekujete podršku od voljene osobe jer mislite da vam sada samo ona može olakšati stvari. Pred vama je faza u kojoj zajedničkim snagama rešavate mnoge probleme.

ZDRAVLJE: Bolovi u zglobovima su naglašeni, a pogotovo budite oprezni pri fizičkoj aktivnosti da ne bi došlo do povreda, uganuća, istegnuća… Budite malo obazriviji danas.

DEVICA

POSAO: Niste dovoljno skoncentrisani i radije biste bili negde drugde a ne na radnom mestu. Nije vam povoljan dan za velike obaveze. Potrudite se da završite samo ono što je osnovno.

LJUBAV: Moguće je da niste zainteresovani za neku osobu koja vam se uporno udvara. Vama se ipak dopada neko drugi. Za sada vlada manje zatišje na emotivnom polju kod vas.

ZDRAVLJE: Oscilacije u raspoloženju su kod vas veoma naglašene. Možete da očekujete da će danas biti prisutna neka teža energija. Nemojte da se naprežete i odmarajte što više.VAGA

POSAO: Vi ste veoma dobri u svom poslu i to će vam svi iskreno reći. Moguće je da ste postali pravi primer dobrog radnika. Očekuje vas faza u kojoj će biti ponuđena šansa za napredovanje.

LJUBAV: Imate priliku da obnovite kontakt sa osobom koja vam je nekada bila veoma draga. Možete da očekujete da će se vaša komunikacija sada razviti u veoma pozitivnom pravcu.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa zubima. Preporuka je da u doglednom periodu posetite stomatologa radi redovne kontrole. Može vam se vratiti neki problem sa zdravljem iz prošlosti.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da je pred vama neka važna odluka ili se od vas zahteva da birate stranu kojoj ćete se prikloniti ovaj put. Očekuje vas faza poslovnih nestabilnosti i oscilacija.

LJUBAV: Imate dobar odnos sa voljenom osobom. Na polju ljubavi vas ne očekuju nikakve trzavice. Ukoliko ste slobodni, moguće je da razmišl,jate o susretu sa Ribom.

ZDRAVLJE: Povećajte unos kalcijuma i magnezijuma. Važno je da ojačate svoje kosti ali i svoj nervni sistem koji takođe može da bude osetljiv. Vodite računa o vašim navikama.

STRELAC

POSAO: Pred vama su manja otežanja vezana za posao ali uz dovoljno mašte i kreativnosti, sve ćete prevazići. Očekuje vas faza u kojoj ćete morati da pokažete disciplinu i doslednost.

LJUBAV: Veoma ste emotivni i želite da budete što više pored voljene osobe. Posvetićete joj se maksimalno. Spremni ste da joj pokažete svu svoju ljubav i požrtvovanost.

ZDRAVLJE: Glavobolja vas muči tokom današnjeg dana pa ste zato malo usporeniji nego inače. Potrudite se da izbegavate stres, da pijete dovoljno vode i da budete češće na svežem vazduhu.

Astrologija, zodijak, astro, horoskop,
Foto: Shutterstock, ilustracija
JARAC

POSAO: Zabrinuti ste zbog nekih problema koje ste ranije imali, pitate se da li se mogu vratiti ponovo. Moguće je da u dubini duše znate da neke stvari niste do kraja razrešili kako je trebalo.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Ovna, pokušajte da budete otvoreni u svom pristupu prema njoj. Možete da očekujete da će ona lepo prihvatiti vaše udvaranje.

ZDRAVLJE: Naglašena je nesanica kod vas. Moguće je da imate višak energije, a bavljenje sportom i rekreacijom vam i te kako mogu pomoći da se tog problema rešite.

VODOLIJA

POSAO: Nemojte da očekujete da ćete danas da završite sve lako i na brzinu. Biće nekih manjih komplikacija na poslovnom planu pa budite spremni da ih prihvatite.

LJUBAV: Dopada vam se opuštena atmosfera u odnosu sa voljenom osobom i želeli biste da zauvek ostane tako. Spremni ste da uživate u ljubavi koju zajedno održavate.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža. Neki vid opuštanja vam je svakako potreban, a moguće je da generalno imate tegobe vezane za napetost i ukočenost u predelu leđa.

RIBE

POSAO: Očekuju vas neka odlaganja na poslovnom planu, iako ste se nadali da ćete ih izbeći. Važno je da pokažete da ste spremni da budete dovoljno strpljivi kako biste sve prevazišli.

LJUBAV: Veoma ste strastveni i želite da budete sa voljenom osobom, da zajedno uživate u svim lepim i romantičnim dešavanjima. Ukoliko ste slobodni, dopada vam se Lav.

ZDRAVLJE: Pazite na kičmu koja bi mogla da buded veoma osetljiva kod vas u narednom periodu. Možete da očekujete manje poteškoće. Nemojte podizati težak teret,piše Alo.

Komentari

komentara