Magazin

Dnevni horoskop za 27. jun.2020.

Napisao H. H.

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za danas

OVAN

POSAO: Nemojte da se bavite važnim formalnim pitanjima tokom današnjeg dana jer nećete imati previše sreće. Preporuka je da sada malo posao ostavite po strani.

LJUBAV: Neko vreme ste uživali u tome da budete sami ali sada već osećate da vam je potreban partner, neko koga ćete voleti. Spremni ste za flert, izlaske i nova ljubavna poznanstva.

ZDRAVLJE: Prekontrolišite holesterol za svaki slučaj. Mogući su problemi sa viškom masnoća. Obratite pažnju na vašu ishranu, regulišite je u skladu sa savetima vašeg lekara.

BIK

POSAO: Možete da očekujete manje poteškoće na polju finansija. Moguće je da će vam neko od prijatelja na kraju dati pozajmicu kako biste prevazišli trenutnu krizu na polju novca.

LJUBAV: Ukoliko imate problem u kontaktu sa voljenom osobom, sada može doći do manje distance. Pred vama je dan u kojem postoje manja otežanja između vas dvoje.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima koji su naglašeni kao osetljivi. Pazite na unos tečnosti. Ukoliko ste već imali tegobe vezane za pesak ili kamen, posetite svog lekara.

BLIZANCI

POSAO: Nije povoljan dan za sklapanje novih poslovnih dogovora jer vam neke stvari mogu izgledati bolje nego što zapravo jesu. Potrudite se da strpljivo sačekate bolju fazu.

LJUBAV: Deluje vam da je vaš partner postao nekako hladan u komunikaciji sa vama. Možete da očekujete da će vaša veza u narednom periodu biti u fazi stagnacije.

ZDRAVLJE: Urinarni trakt vam je osetljiv pa su mogući problemi na tom planu. Povedite računa o mogućim upalama i infekcijama koje su naglašene. Budite na oprezu.

a
RAK

POSAO: Brojne poslovne obaveze čekaju na vas, a vi kao da nemate dovoljno snage da sve do kraja odradite. Moguće je da vam je potreban odmor kako biste se regenerisali i vratili snagu.

LJUBAV: Imate utisak da su svi pronašli srodnu dušu, a samo vi ostali sami. Ne treba da brinete jer vama sreća tek sledi. Potrudite se da ne razmišljate toliko o tuđim životima.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vam predstavlja problem. Proverite krvnu sliku. Povećajte unos vitamina i minerala, a pogotovo gvožđa. Dovoljno spavajte.

LAV

POSAO: Nemojte da budete neodgovorni, da se kockate sa svojim poslom ili parama jer lako možete biti na gubitku. Preporuka je da tokom današnjeg dana u bilo kom smislu rizikujete što manje.

LJUBAV: Ako ste se dvoumili između dve različite osobe, jedna od njih će vam na neki način olakšati izbor. Možete da očekujete da će se stvari rešiti bez vašeg preteranog uticaja.

ZDRAVLJE: Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu. Mogući su problemi vezani za srce, pritisak. Redovno uzimajte prepisanu terapiju i oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

DEVICA

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da stvari neće ispasti baš onako kako ste očekivali. Možete da očekujete da će biti novih, manjih, komplikacija.

LJUBAV: Vaša emotivna situacija je veoma promenljiva i to vam se ne dopada. Samo želite da se skrasite pored prave osobe. Za sada je važno da budete strpljivi u svojoj potrazi za ljubavlju.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani, potrudite se da unosite manje brze hrane, slatkiša i nezdravih namirnica. Bolje se organizujte oko kuvanja i spremanja domaće hrane.

VAGA

POSAO: Ukoliko ste planirali poslovno putovanje, nećete moći da ostvarite baš sve ono što ste zamislili. Pred vama je faza u kojoj će doći do neočekivanih poslovnih preokreta.

LJUBAV: Imate prilično neugodnu situaciju sa voljenom osobom. Potrebno vam je dosta vremena da se stvari ponovo vrate na staro. Potrudite se da budete iskreni u razgovoru.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete, duvanski dim, zagušljive prostorije, kao i vlagu- sve ono što vašim disajnim putevima može da predstavlja bilo kakvu smetnju ili problem.

ŠKORPIJA

POSAO: Povedite računa o svojim finansijama. Izbegavajte nepotrebne troškove i trudite se da štedite novac. Važno je da sada budete maksimalno dobro organizovani na ovom polju.

LJUBAV: Ne osećate se više sigurno pored svog partnera. Stabilnost vaše emotivne veze je poljuljana i pitate se šta će dalje biti… moguće je da ni sami niste sigurni u svoje emocije.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete generalno dobro stanje kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Imate u sebi dovoljno snage i energije da se pozabavite sa svim eventualnim smetnjama.

STRELAC

POSAO: Naporno ste radili u prethodnom periodu i sada vam je potrebno malo odmora. Dopustićete sebi jedan neradan dan. Možete da očekujete sasvim opuštenu atmosferu.

LJUBAV: Ponekad imate osećaj da vas partner ne razume, to jest i da nedovoljno ceni vaše dobre namere. Trenutno ste u raskoraku ali to stanje može da se promeni.

ZDRAVLJE: Moguća je povišena temperatura kod vas, kao i sklonost ka upalnim i bolnim stanjima. Na polju zdravlja vam današnji dan nije sjajan pa se potrudite da pazite na sebe.

JARAC

POSAO: Imate utisak da ste stalno u pokretu, da vam se stalno dešavaju neke promene i da vam je teško da se stabilizujete na ovom polju. Doćiće uskoro i vaših pet minuta.

LJUBAV: Osoba sa kojom sada delite sve možda nije svesna vaše prošlosti, a želeli biste da tako i ostane. Očekuje vas faza u kojoj ćete biti skloni delimičnom prikrivanju istine.

ZDRAVLJE: Dobro zdravlje vas očekuje. Možete da se nadate generalno opuštenom danu u kojem ćete biti vitalni, energični i jako dobro raspoloženi. Nemate većih briga.

VODOLIJA

POSAO: Imate nalet pozitivne energije i možete biti veoma lepo iznenađeni kada do vas dođu neke nove vesti na ovom planu. Posvećeni ste poslu maksimalno a sada će vam se to i isplatiti.

LJUBAV: Ako vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, povoljan je dan za početak veze sa njom. Možete da očekujete generalno uzbudljiva dešavanja na polju ljubavi.

ZDRAVLJE: Odlično se osećate! Imate mnogo energije i pozitivno ste raspoloženi. Lako prenosite dobre vibracije na ljude oko sebe. Očekuje vas generalno povoljan dan.

RIBE

POSAO: Možete da očekujete poboljšanje kom ste se nadali. I polje finansija vam je jako dobro postavljeno. Posao vam ide bolje nego što ste očekivali, zadovoljni ste.

LJUBAV: Pred vama je šansa da uđete u vezu sa nekom osobom koja možda nije sasvim slobodna. Moralna dilema vas očekuje. Niste sigurni da li da poslušate razum ili emocije,piše Alo.

ZDRAVLJE: Potrudite se da stvarate zdravije navike. Važno je da budete posvećeni svom telu u najboljem mogućem smislu. Počnite od povremene fizičke aktivnosti, i umerenije ishran

Komentari

komentara