Magazin

Horoskop za 26. juni: Djevice očekuje povoljan dan, Lavovi posvećeni voljenoj osobi

Napisao H. H.

Šta su nam zvijezde pripremile za danas?

OVAN

POSAO: Razmišljajte u naprijed pri donošenju odluka na ovom polju i važno vam je da neke projekte dobro organizujete. Nemojte da ispustite određene značajne sitnice iz svog vida.

LJUBAV: Sa voljenom osobom ste uspjeli da ostvarite pozitivan emotivni odnos i dobru komunikaciju. Možete da očekujete da ćete u budućnosti kao par uspjeti da napredujete.

ZDRAVLJE: Moguća je vrtoglavica kod vas u narednom periodu. Očekuje vas faza u kojoj ćete na polju zdravlja biti skloni određenim problemima. Povedite više računa o sebi.

BIK

POSAO: Ne posvećujte se novim poslovima danas i nije vam lako da se natjerate da obavite i one osnovne stvari. Potreban vam je odmor kako biste uspeli da saberete svoje misli.

LJUBAV: Danas ćete imati zanimljiv razgovor sa simpatijom. Uskoro vas očekuje mogućnost susreta. Pred vama je period u kojem će biti manjih problema na ovom polju ako ste u braku.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesanicom kod vas. U narednom periodu vas očekuje nervoza koja će vas opterećivati. Vrijeme je da se pozabavite unutrašnjim problemima.

BLIZANCI

POSAO: Poslovno stanje nije zadovoljavajuće i planirate određene promene. Možete da očekujete pozitivne preokrete u poslednji čas. Posvetite se svojim obavezama.

LJUBAV: Ne pokazujete interesovanje ka osobi koja vam se dopada jer smatrate da ona treba da napravi prvi korak. Možete da očekujete da ćete imati prilično usporen period.

ZDRAVLJE: Hronični problemi vas muče i vreme je da se njima ozbiljnije pozabavite. Posavjetujte se sa vašim ljekarom oko svih tegoba koje vas opterećuju.

RAK

POSAO: Sve što danas uradite može da bude za vas veoma korisno. Potrudite se da budete maksimalno fokusirani na posao kako bi na ovom polju uspješno ostvarili dobre rezultate.

LJUBAV: Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom i potrebno vam je vrijeme kako bi se komunikacija popravila. Važno je i da vi uložite svoj trud i kompromis.

ZDRAVLJE: Ukočeni ste i prijala bi vam masaža. Pred vama je period u kojem će vam leđa biti prilično osjetljiva tačka. Možete da očekujete manje bolove i probleme.

LAV

POSAO: Uskoro ćete imati važna dešavanja, nove sastanke i priliku za pozitivne promjene na ovom polju. Možete da očekujete da ćete uspjeti da sklopite neke nove poslove.

LJUBAV: Voljenoj osobi ste maksimalno posvećeni. Spremni ste da uložite svu svoju energiju u vaš odnos. Želite zajedničku budućnost koja će biti sretna i ispunjena pozitivnim mislima.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osjetljiva pa možete imati manjih problema pri podizanju teškog tereta. Povedite računa ako ste imali bilo kakve probleme iz prošlosti.

DJEVICA

POSAO: Današnji dan je veoma povoljan za vas. Potrudite se da maksimalno iskoristite povoljan period za posao. Važno je da se ne plašite da pravite promjene i nove korake na ovom polju.

LJUBAV: Zaokupljeni ste novim dešavanjima na ovom polju. Osoba koja vam se dopada je spremna da pokaže osjećanja koja ima prema vama. Potrudite se da joj ugodite.

ZDRAVLJE: Ne bi trebalo da bude problema kada je u pitanju vaše zdravlje. Očekuje vas faza u kojoj ćete se osjećati odlično i biti puni energije. Nemate ni jedan razlog za brigu.

VAGA

POSAO: Pred vama je pozitivan dan u kojem nećete imati veće probleme i promjene na poslovnom polju. Stabilno i mirno vam funkcioniše atmosfera na poslu.

LJUBAV: Jasno vam je da odnos sa voljenom osobom nije onakav kakav bi trebao da bude i polako razmišljate o prekidu veze. Moguće je da ćete biti sve sigurniji u svoju odluku.

ZDRAVLJE: Izbjegavajte poroke i sve štetne materije. Važno je da razmislite i o nekom vidu detoksikacije organizma. Povedite više računa o svom zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Danas je povoljan dan da se bacite na traženje novog posla ako ste nezaposleni. Sreća će biti na vašoj strani. Možete da očekujete povoljan perid za posao.

LJUBAV: Očekuje vas početak veze u kojoj ćete uživati. Spremni ste da se posvetite osobi do koje vam je stalo. Ako ste slobodni spremni ste za novo poznanstvo koje može da vam uljepša život.

ZDRAVLJE: Dobro se osjećate u svojoj koži i nemate zdravstvene probleme. Pred vama je period koji vam donosi stabilno stanje na ovom polju. Bićete zadovoljni.

STRIJELAC

POSAO: Pred vama je dan u kojem ćete imati dosta bitnih dešavanja, a moguće je da ćete nešto novo i naučiti na ovom polju. Važno je da ostanete dobro skoncetrisani na svoj posao.

LJUBAV: Doći će do zanimljivog poznanstva. U vama se budi želja da budete ponovo u stabilnijoj emotivnoj vezi. Spremni ste da se okrenete promenama na ovom planu.

ZDRAVLJE: Ne osjećate se baš dobro. Možete da očekujete da ćete imati manje komplikacije i probleme. Obavezno se posavjetujte sa vašim ljekarom oko svega što vas muči.

JARAC

POSAO: Danas ćete imati sreće i uspjet ćete da obavite sve ono što imate u planu. Možete da očekujete pozitivne okolnosti. Spremni ste da se posvetite svom poslu.

LJUBAV: Imate sreće kada je u pitanju ljubav. Možete da očekujete pozitivan period za vas. Voljena osoba će vam pokazati da ima sasvim iskrena osjećanja prema vama.

ZDRAVLJE: Preporučuje se bavljenje sportom. Važno je da budete aktivni i energični kako bite mogli da se oslobodite viška energije i nagomilanog stresa koji se u vama nakuplja.

VODOLIJA

POSAO: Ukoliko budete nastavili da ulažete maksimalan napor u svoj posao, uspjet ćete da ostvarite poboljšanje koje želite. Pred vama je period koji vam donosi napredak.

LJUBAV: Moguće je da niste zadovoljni okolnostima na ovom polju i da ste željni novih dešavanja i promena. Očekuje vas povoljan period da se posvetite osobi do koje vam je stalo.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta bi mogao da vam stvara manje probleme na polju zdravlja. Povećajte unos vitamina a potrudite se i da vodite računa kada je u pitanju vaša krvna slika.

RIBE

POSAO: Iskoristite svoju šansu da se posvetite poslu koji radite i da riješite probleme koji su pred vama. Možete da očekujete da će vam naredni period biti povoljan za suočavanje.

LJUBAV: Očekuje vas prilika da flertujete sa osobom do koje vam je stalo. Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju. Spremni ste za nove ljubavne promjene.

ZDRAVLJE: Bolovi u nogama su mogući. Preporuka je da se posavjetujete sa vašim ljekarom pogotovo ako ste već imali neke tegobe na polju zdravlja, prenosi “Alo!“.

Komentari

komentara