Magazin

Dnevni horoskop za 22. jun 2020:

Napisao H. H.

Bik se dobro osjeća u svojoj koži, Rak će imati neizvjesnost na poslu, Škorpija je posvećena privatnom životu

OVAN

Donećete neke veoma važne poslovne odluke koje će se na duže staze odraziti na vašu karijeru. Moguće je da niste spremni za avanture sada i da jednostavno želite da ostvarite stabilnu i ozbiljnu vezu.Odmarajte što više.

Bik

Moguće je da će vam se uskoro otvoriti nova poslovna prilika koja će vam bit veoma povoljna. Uskoro vas očekuje planiranje romantičnog putovanja sa osobom do koje vam je stalo. Dobro se osećate u svojoj koži.

BLIZANCI

Imaćete sreće na polju finansija. Možete da očekujete da ćete doći do nekog manjeg dobitka. Moguće je da imate nedoumice u vezi osobe koja vam se dopada i da nemate dovoljno poverenja u nju… Hronični problemi vas prate.

RAK

Možete da očekujete da ćete imati neku neizvesnost na poslu. Potrebno vam je vreme da biste sve uspeli da rešite. Vreme je da se posvetite više vašem partneru koji od vas očekuje ljubav. Povedite računa o nogama. LAV

Spremni ste za promenu radnog mesta. Moguće je da vam neće biti lako da dođete do adekvatne prilike. Moguće je da niste sasvim zadovoljni situacijom koja je nastala u vašem braku. Povedite računa o problemima sa kičmom.

DEVICA

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete imati priliku da se malo odmorite od većeg broja obaveza. Ukoliko ste slobodni mogli biste da očekujete da vam se pojavi nova osoba u vašem životu. Manji problemi sa alergijama.

VAGA

Očekuje vas period u kojem ćete razmišljati o pokretanju novog posla. Spremni ste za promene na ovom planu. Spremni ste da sa voljenom osobom počnete da planirate porodicu i decu. Problemi sa cirkulacijom.

Empatija im je u krvi: Ovih 5 horoskopskih znakova najbolje razumeju tuđe emocije!

Dnevni horoskop za 22. jun: 2020
Dnevni horoskop za 22. jun: 2020foto: Profimedia
ŠKORPIJA

Pred vama je period u kojem biste mogli da očekujete novu priliku da na polju posla ostvarite napredovanje. Očekuje vas zanimljiv flert koji će vam doneti više uzbuđenja u život u narednom periodu. Skloni ste gojenju.

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete imati značajne poslovne odluke.Možete da očekujete dobre preokrete.Kada je u pitanju ljubav očekuje vas dan koji donosi ostvarenje stabilnosti.Povedite računa o očima.

JARAC

Tokom današnjeg dana ćete biti posvećeni privatnom životu a posao će vam biti na drugom mestu. Jako vam je važno da sa voljenom osobom ostvarite dobar odnos i da vaša veza postane stabilnija. Problemi sa jajnicima.

VODOLIJA

Budite spremni da prihvatite neku poslovnu ponudu koja možda ne odgovara sasvim vašim očekivanjima.Moguće je da ste i dalje tužni zbog prekida veze koja vam je u prošlosti bila značajna.Posetite lekara za svaki slučaj.

RIBE

Moguće je da imate velike poslovne planove i da niste spremni da od istih odustanete. Porodični sklad i topla, emotivna atmosfera u krugu vašeg doma i porodice vam donose zadovoljstvo. Generalno dobro zdravlje,piše Stil

Komentari

komentara