Magazin

Astro znakovi – Ovan rado prihvata sve promjene, Bik uopšte nije ljubitelj promjena

Napisao admin

Blizanci vjerovatno spavajusa mobilnim telefonom. Škorpije oduševljavaju se neobičnim uređajima…


Horoskop (Foto: cure.ba)

OVAN

Rado prihvatate sve promjene i volite sve što je novo i što vam omogućava prodor u neku novu oblast. Televizor, plazma, telefon, skajp, mobilni telefon, govorna pošta, laptop, “ajpod”, “ajfon”, uređaji su koje, jednostavno, obožavate. Ali, kada se neki od njih pokvari ili “zablokira” nemate baš previše strpljenja da jurite majstore, a još manje da probate da ih sami popravite. Najradije biste kupili neki novi, bolji i savremeniji, jer vas užasava bilo kakvo čekanje.

BIK

Vi uopšte niste ljubitelj promjena. Naprotiv, cio život mogli biste da presjedite pored istog televizora i da godinama telefonirate sa istog mobilnog telefona, naročito ako se radi o nekom modelu interesantnog dizajna koji vam je prirastao za srce. Ukoliko vam se pokvari vaš stari fiksni telefon, lako ćete pronaći majstora koji će ga “vratiti u život”, a ako ne uspije, zadržaćete ga kao ukras u stanu. Kako dosta vremena provodite u kući, televizor vam je omiljena kućna zabava.

BLIZANCI

Vjerovatno spavate sa mobilnim telefonom ispod ili pored jastuka, kako slučajno nešto ne biste propustili. Na vašem radnom stolu nalazi se i kompjuter i telefon, a u vašim džepovima ili tašni barem dva mobilna telefona koji se svaki čas oglašavaju “pištanjem” podsjetnika za neki sastanak ili drugu obavezu, kao i porukama koje stalno pristižu. Onaj ko je u vašoj blizini vrlo brzo dobija želju da se i sam pretvori u neku tehničku spravicu kako biste na njega obratili više pažnje.

RAK

Većina predstavnika vašeg znaka uopšte ne robuje savremenim sredstvima komunikacije i njihovu upotrebu svodi na razumnu, a to u vašem slučaju znači najmanju moguću mjeru. Televizor vam služi da se informišete o događajima u zemlji i svijetu i da eventualno pogledate neku romantičnu komediju, dok slobodno vrijeme najradije provodite u prirodi sa porodicom ili sa nekim koga volite i u čijem društvu uživate. Kada ste zaljubljeni, volite romantične noćne razgovore uz tihu, nježnu muziku.

LAV

Volite novine i vrlo uspješno baratate tim malim čudima tehnike, jer zbog vašeg imidža i efikasnosti u poslu želite da u svemu budete najbolji. Uostalom, kako bi to izgledalo kada vi ne biste bili u toku sa najnovijim tehnološkim dostignućima? Dok sjedite sa društvom, stiže vam važan mejl na koji odmah morate da odgovorite, što naravno ne biste mogli bez vašeg “ajfona”. Osim aparata za cijeđenje voća, kućni aparati vas previše ne interesuju, jer više vremena provodite napolju nego u kući.

DJEVICA

Predstavnici vašeg znaka pod uticajem su Merkura, planete informacija i komunikacija, pa smatrate da vaš rad i doprinos poslu ne bi bio dovoljno značajan bez upotrebe što savremenijih i što savršenijih modela raznih uređaja i aparata. Na poslu ste tačni i precizni, važni su vam i vrijednost i tačnost informacija, zbog čega su sve novine kod vas uvijek dobrodošle. Ali, kada stignete kući, sve zaboravljate i ne volite da robujete sredstvima komuniciranja.

VAGA

Rado prihvatate novine, a savremena sredstva komunikacije mogu samo da vam olakšaju i uljepšaju život. Volite da foto aparatom ili kamerom zabilježite sve lijepe prizore, mjesta, prirodu i razne događaje na kojima ste uživali. Ukoliko ste dama, vjerovatno biste voljeli da boja vašeg mobilnog telefona, ako već nije, bude neka nježna, pastelna, na primjer, nježno roze. A, ukoliko ste gospodin, uživate da komunicirate preko tableta ili mini kompjutera u kolima, dok vas vaša šarmantna partnerka zadivljeno gleda sa sjedišta pored vas.

ŠKORPIJA

Oduševljavate se neobičnim uređajima, odnosno spravicama koje služe za špijuniranje drugih, raznih malih mikrofona koji mogu da posluže za prisluškivanje… Interesuju vas najnoviji modeli kamera za podvodno snimanje tajanstvenog morskog svijeta, a mobilni telefon je vaš stalni pratilac. Kada ste u kući ne volite da se javljate na telefonske pozive, to prepuštate telefonskoj sekretarici, dok u mraku sobe slušate ko vas zove i razmišljate da li da mu odgovorite ili ne.

STRIJELAC

Iako ne možete bez mobilnog telefona, niste uvijek oduševljeni kada vas zahvaljujući njemu i pronađu. Onaj kome ste potrebni naći će vas prije na nekom sportskom terenu ili tribini, putovanju ili bilo gdje, osim kod kuće. Ne volite da duže vrijeme boravite na jednom mjestu, pa su savremena sredstva komuniciranja kao stvorena za vas, a tu je naravno i vaš vjerni pratilac, fotoaparat ili kamera. Ukoliko nekome treba da javite ili prenesete neku važnu poruku, šaljete SMS ili mejl, jer volite da ostavite pisani trag.

JARAC

Iako pod uticajem Saturna sporo prihvatate promjene, onaj dio vas kojim upravlja vaš drugi vladalac Uran, odlično se snalazi sa svim “čudima” novih tehnologija. Najviše koristite elektronsku poštu koja vam omogućava jednostavnije i brže dopisivanje. Slobodno vrijeme najradije provodite u kući, uz televizor, a vjerovatno još uvijek imate i neki stari video rikorder. Iako uživate u pucketavom zvuku romantičnih pjesama sa starog gramofona, muziku i filmove “skidate” i sa interneta.

VODOLIJA

Komunikacija je suština vašeg života, jer vam pruža bezbroj mogućnosti za druženje, nova prijateljstva i susrete sa zanimljivim osobama. Bez telefona i najnovijih dostignuća savremene tehnologije, život vam vjerovatno ne bi bio tako zanimljiv. U prirodi, u kojoj inače provodite najveći dio slobodnog vremena, volite da slušate dobru muziku i družite se sa prijateljima. Naravno, sve zanimljive trenutke zabilježićete fotoaparatom ili kamerom od koje se ne odvajate, naročito na putovanjima.

RIBE

Savremena sredstva komunikacija i razni tehnički uređaji uopšte vam nisu strani, ali ih prihvatate sporo, dozirano, i to prvenstveno ono što volite i u čemu potpuno uživate. Na primjer, prija vam jasan zvuk muzike koji se prostire sa nekog moćnog nosača zvuka, prelijepe slike mora i podvodnog svijeta koje ste napravili na odmoru, a gledate ih na svom laptopu. Pored telefona, neophodan vam je i skajp za tajanstvene noćne razgovore koji mogu da traju beskrajno dugo.

novosti.rs

Komentari

komentara