Magazin

Dnevni horoskop: Ribama moguće dramatične promjene na poslu, Jarac će se dopasti strancu

Napisao H. H.

Šta nam zvijezde danas poručuju..

OVAN
LJUBAV: Temperament će vam biti eksplozivniji nego inače, što će destabilizovati odnos. POSAO: Možete doneti pogrešne odluke u vezi sa karijerom ili finansijama. ZDRAVLJE: Upala grla.

BIK
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo društveni, ali nećete naći ljubav jer ćete biti više zainteresovani za prijateljske odnose. POSAO: Imaćete administrativnih problema. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI
LJUBAV: Dobro slaganje s partnerom. Ako ste sami, možete upoznati nekoga s kim ćete se lako razumjeti. POSAO: Imaćete brojne probleme, pogotovo sa sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Slabo.

RAK
LJUBAV: Imaćete prilike da budete u društvu osoba sa kojima dijelite ista uvjerenja i stavove. POSAO: Uspjeh u radu sa inostranstvom ili u intelektualnom radu. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV
LJUBAV: Moguć pozitivan razvoj događaja u ljubavi, možda se zaljubite u nekog starijeg. POSAO: Vaša poslovna situacija će se znatno popraviti. ZDRAVLJE: Solidno.

DJEVICA
LJUBAV: Previše nervoze može izazvati svađu. Ako ste sami, može vam se dopasti neko ko uopšte nije za vas. POSAO: Povećan obim posla, što je dobro za samostalce. ZDRAVLJE: Neuralgija.

VAGA
LJUBAV: Nemiran kućni život govori o problemima za one koji žive sa partnerom. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja bilo čim da se bavite. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da ćete se zaljubiti u nekoga neukrotivog. Nećete moći da odolite jer će vas ta osoba magnetski privlačiti. POSAO: Stabilna situacija na planu karijere. ZDRAVLJE: Grlobolja.

STRIJELAC
LJUBAV: Imaćete pozitivan pristup, zbog čega će vam biti lakše da prebrodite probleme koji će se sigurno javiti. POSAO: Imaćete previše posla, ali ćete svejedno uživati. ZDRAVLJE: Solidno.

JARAC
LJUBAV: Moguće je da ćete se dopasti nekom strancu ili imati neke veze sa inostranstvom. POSAO: Poštujte sve propise i zakone, pogotovo u saobraćaju. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

VODOLIJA
LJUBAV: Bolja komunikacija sa partnerom pozitivno će uticati na vaš ljubavni život. POSAO: Mogući su pravni problemi. Promjenljiv uspjeh u sudskim sporovima. ZDRAVLJE: Upala mišića.

RIBE
LJUBAV: Iako dan obećava pozitivna dešavanja, moguće je da nećete iskoristiti sreću u ovoj sferi. POSAO: Moguće dramatične promjene u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Stabilno, prenosi “Informer“.

Komentari

komentara