Magazin

Teško ih je pročitati: Horoskopski znaci koji rijetko govore šta stvarno misle i osjećaju

Napisao H. H.

U nastavku pročitajte koji znakovi Zodijaka čuvaju u sebi ono što zaista misle..

Neki ljudi su uvijek “bez dlake na jeziku”, te uvijek kažu ono što misle, dok je nekima veoma teško da izraze svoja osjećanja i misli.

Među horoskopskim znakovima koji često nisu iskreni u komunikaciji sa ljudima izdvajaju se četiri znaka.

Lav
Riječ je o horoskopskom znaku, poznatom po svom ponosu koji uvijek brani. Ima veliko srce, te s jedne strane ne želi da povrijedi bliske ljude, a opet ne želi da bude slomljeno.

Upravo iz tog razloga rijetko govori ono što zaista misli, već dosta zadržava u sebi. Ponekad to može biti dobro jer spriječava svađe, dok na duže staze nikako nije zdravo.

Škorpija
Ovaj znak Zodijaka je tajanstven i misteriozan. Djeluje nedostižno i teško ga je povrjiediti. Naprotiv! Duboko u sebi Škorpija je izuzetno nježna.

Međutim, svoja osjećanja i strahove nikada neće podijeliti s drugima. Često se osjeća neshvaćeno i nedostaju mu riječi da tačno opiše šta misli i želi. Zbog toga često ostaje nedorečen u odnosu sa ljudima.

Djevica
Djevica je izuzetno brižna i promišljena. To jesu dobre karakteristike, ali ponekad joj je jako teško da izrazi svoja osjećanja i misli.

Nikada neće iskreno reći kako se trenutno osjeća. Zaista, često pretjeruje sa suzdržanošću. Boji se da bi time nekog povrijedila.

Vaga
Vaga bježi od konflikata i trudi se svih silama da ih izbjegne kad god je to moguće. Ovaj znak Zodijaka voli da balansira u životu.

Prije nego što započne neku diskusiju, Vaga radije zadrži svoje misli za sebi. Stoga, nikada ne znate o čemu razmišlja, prenosi “Stil“.

Komentari

komentara