Magazin

Horoskop za četvrtak 21. maj: Jarac će danas biti veoma emotivan, Ribe očekuju ljubavni problemi

Napisao H. H.

Šta vam zvijezde danas poručuju?!

OVAN
LJUBAV: Danas nemojte povlačiti nikakve bitne poteze, ni donositi radikalne odluke. POSAO: Imaćete podršku nadređenih, pa je ovo dobar dan da iznesete bilo kakav zahtjev. ZDRAVLJE: Slabo.

BIK
LJUBAV: Danas je moguć kratak izlazak, na kome možete upoznati nekog zanimljivog. POSAO: Primijetit ćete značajan napredak iako ćete možda biti zatrpani obavezama. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da ćete razmišljati o zajedničkom životu sa partnerom. POSAO: Može se desiti da imate problem u procesu rada, pogotovo ako radite sa mašinama. ZDRAVLJE: Bol u grlu.

RAK
LJUBAV: Ovaj dan biće dobar samo za tajnu ljubav. POSAO: Može se desiti da razmislite o nekom dodatnom poslu zbog uvećanih troškova. ZDRAVLJE: Problemi sa stomakom.

LAV
LJUBAV: Imate promjenljivu sreću u ljubavi, pa treba da vodite računa da stvari ne krenu nizbrdo. POSAO: Problemi u partnerskom poslu i svemu što zahteva dogovor. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

DJEVICA
LJUBAV: Bićete vrlo elokventni i vaša zavodljiva priroda će privući one koje želite da očarate. POSAO: Moguće je da ćete naići na neke prepreke na planu karijere. ZDRAVLJE: Grlobolja.

VAGA
LJUBAV: Moraćete malo da smanjite očekivanja, bez obzira na to što ste u relativno povoljnom periodu. POSAO: Moguće je da dobijete novac iz više izvora. ZDRAVLJE: Kožni problemi.

ŠKORPION
LJUBAV: Moguće je da ćete započeti aferu, koja će prije svega biti zasnovana na strasti. POSAO: Bavit ćete se administracijom, što vam danas neće biti po volji. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

STRIJELAC
LJUBAV: Moguće su razmirice zbog različitih stavova, pogotovo ako vam se sviđa neko ko ima drugačija ubeđenja. POSAO: Manje promjene nabolje ili finansijska infuzija. ZDRAVLJE: Upale.

JARAC
LJUBAV: Danas ćete biti vrlo emotivni, ali i prilično loše raspoloženi, što nije dobra kombinacija za ljubav. POSAO: Možete biti uvučeni u neke neprofitabilne ili sumnjive poslove. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

VODOLIJA
LJUBAV: Moguće je nezadovoljstvo zbog nedostatka prilika za ljubav. POSAO: Nemoguće vas je obeshrabriti, ali danas nije dan za osvajanje svijeta već za odmor. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE
LJUBAV: Problemi u sferi ljubavi. Nesporazumi i nezadovoljstvo koji ruše odnos. POSAO: Imat ćete problema sa nadređenima. Obratite pažnju kako komunicirate sa drugima. ZDRAVLJE: Prehlada, prenosi “Informer“.

Komentari

komentara