Magazin

Dnevni horoskop za 18. maj: Ovan da se pripazi infekcija respiratornih organa, Bika i Vagu očekuje finansijski dobitak

Napisao H. H.

Šta nam zvijezde danas poručuju..

OVAN
LJUBAV: Možda se zaljubite u nekog u koga ne biste smjeli. POSAO: Moguć je uspješan poslovni dogovor ili koristan kontakt. ZDRAVLJE: Infekcija respiratornih organa.

BIK
LJUBAV: Razmišljat ćete o tome da započnete zajednički život sa izabranom osobom. POSAO: Oprezno s novcem iako ćete vjerovatno imati dobitak, i to iz dva izvora. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BLIZANCI
LJUBAV: Ako ste sami, danas imate šanse da nađete nekoga. Ako ste u vezi, vaša ljubav će cvjetati. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao ili ćete raditi u grupi. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Današnji dan će vam biti sretan, što će biti osvježavajuće. POSAO: Prijatan dan na poslu, moguće je da ćete dobiti bolje uslove ili dobru ponudu. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV
LJUBAV: Možete sresti zreliju osobu čije će vas obrazovanje, poznavanje svijeta i mudrost osvojiti. POSAO: Izvjestan napredak je sasvim moguć. ZDRAVLJE: Promjenljivo.

DJEVICA
LJUBAV: Svi će primijetiti da ste se proljepšali, što će vam donijeti mnoge nove prilike za ljubav. POSAO: Moguće izvjesno poboljšanje u sferi finansija i stabilnost. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA
LJUBAV: Može vas zainteresovati neko iz kruga prijatelja. Lako uspostavljanje osjećanja bliskosti. POSAO: Moguć finansijski dobitak mada vjerovatno ne velik ili neočekivan. ZDRAVLJE: Gastritis.

ŠKORPIJA
LJUBAV: Imaćete povećanu potrebu za sigurnošću, dok će osoba s kojom ste biti nemirnija nego ikada. POSAO: Bićete puni pozitivne energije koja će vam pomoći u poslu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

STRIJELAC
LJUBAV: Moguća nevjera, ali ne izazvana nezadovoljstvom koliko mnoštvom prilika. POSAO: Uspjeh u svemu što ima veze sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Treba vam više odmora, inače dobro.

JARAC
LJUBAV: Uglavnom ćete maštati o nekome ko je nedostupan. POSAO: Razmišljat ćete o započinjanju privatnog biznisa zbog nekih neslaganja sa nadređenima. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

VODOLIJA
LJUBAV: Bićete usmjereni na neke druge oblasti života, zbog čega će ljubav trpjeti. POSAO: Moguć uspjeh ako se bavite privatnim biznisom, nekretninama i dizajnom enterijera. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Neće vas toliko interesovati ljubav koliko da ostvarite fizički kontakt sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Imaćete povećan obim posla. ZDRAVLJE: Solidno, piše “Informer“.

Komentari

komentara