Magazin

Ovdje vas čekaju prognoze – Znate li kakav vam je horoskop za juli?

Napisao admin

Zavirite i doznajte… Čemu ćete se veseliti, a čega se trebate paziti.


Horoskop (Foto: cure.ba)

Rak

Ljubav: Ovaj će mjesec istaknuti sve vaše vrline. Mogli biste upoznati nekog vrlo uspješnog tko će vas izvoditi na lijepa mjesta. Od 23. srpnja vezu ili brak obnovit ćete dozom romantike. Karijera: Mars u znaku tjerat će vas na akciju pa nećete podnositi neaktivnost. Na radnome mjestu isticat ćete se borbenim duhom, a od 20. srpnja i posljednje poslovne zapreke bit će otklonjene. Cosmo savjet: Bitno je da ni u čemu ne pretjerujete.

Lav

Ljudi oko vas nisu iskreni. Ljubav: Osjećajne spone bit će neupitne. S partnerom ćete se sporazumijevati bez mnogo riječi. Problemi će učvrstiti vaš odnos te pokazati da odlično funkcionirate i kad okolnosti u kojima se nalazite nisu baš najblistavije. Karijera: Proživljavat ćete razdoblje svojevrsnog otpuštanja starih i dotrajalih obrazaca ponašanja. Shvatit ćete da vas neki pojedinci i odnosi ograničavaju. Ne govorite drugima o svojim planovima. Cosmo savjet: Otvorite srce za novu ljubav.

Djevica

Prepustite se zabavi i užicima. Ljubav: Povratak stare ljubavi u vaš život shvatite kao mogućnost da konačno stavite točku na “i” te objasnite jedno drugome ono što je ostalo nerazriješeno. Nije isključeno da vam se probude stari osjećaji te da odnos obnovite novim žarom. Karijera: Uz Merkurovu potporu postići ćete odličan uspjeh u natjecanjima, sportu, učenju i polaganju ispita. Poboljšat će vam se koncentracija i pamćenje. Izgladit ćete sukob s kolegom. Cosmo savjet: Više se družite, treba vam zabave.

Vaga

Na poslu vlada napetost. Ljubav: Ako ste u vezi, bit ćete ponovno zaljubljeni kao da ste na novom početku. Partner će vam ugađati i činiti sve što je u njegovoj moći da budete zadovoljni. Slobodni će lako stupiti u novu, romantičnu vezu, možda posredstvom prijatelja. Karijera: Pomanjkanje koncentracije, ideja i rastresenost još nisu alarmantni, no ogradite se od većih obaveza i planova. Čuvajte se brzopletih reakcija. Ne dajte se isprovocirati, budite staloženi. Cosmo savjet: Na poslu se ne prepirite sa šefovima.

Škorpion

Putujte i zabavljate se. Ljubav: Vaše se želje ostvaruju pa odlučno krenite u akciju. U novim počecima bit će presudna tjelesna privlačnost, ali neće izostati ni dobro intelektualno slaganje i prožimanje. U brakove i veze unijet ćete više dinamike i romantike. Karijera: Očekuju vas porast prihoda, pohvale pretpostavljenih i porast ugleda. Plijenit ćete pozornost javnosti. Moguće je kraće putovanje u inozemstvo, kvalitetno informiranje i usvajanje novog znanja. Cosmo savjet: Odličan je mjesec za ljetovanje!

Strijelac

Očekuju vas ljubavna uzbuđenja. Ljubav: Odlična komunikacija s partnerom razriješit će stare nesporazume. Više ćete se družiti s prijateljima i često s partnerom izlaziti. Slobodni bi mogli obnoviti prekinutu vezu s više razumijevanja, iako neke zamke nećete izbjeći. Karijera: Mogli biste češće odlaziti na poslovna putovanja, biti zaduženi za odnose s javnošću ili više raditi s ljudima. Mnogo toga dolazit će neplanirano pa će prilagodba i snalažljivost biti iznimno važni. Cosmo savjet: Nesanicu i nemir umirite biljnim čajevima.

Jarac

Pripazite na međuljudske odnose. Ljubav: Otežano ćete komunicirati s partnerom. Njegove kritike doživljavat ćete kao napad na sebe. Zastanete li i razmislite o njegovim riječima, shvatit ćete da je u pravu. Samci bi se mogli zateći između dvije prilike – odaberite srcem! Karijera: Riješit ćete zaostale poslove i pronaći rješenje za sporne situacije. Izvjestan je porast obaveza i odgovornosti, a vaš bi se rad mogao naći i pod lupom nadređenih. Koncentracija vam je slaba. Cosmo savjet: Ne zanemarujte važnost odmora i opuštanja.

Vodenjak

Očekuju vas poslovne promjene. Ljubav: Dobro se slažete s partnerom, iako se vaši pogledi u mnogome razlikuju. Ne budite kruti i ne tražite da sve bude po vašem. Dopustite i njemu da izrazi mišljenje. Nekima je moguća simpatija na radnome mjestu, što će pokrenuti lavinu tračeva. Karijera: Očekuje vas tjedan pun poslovnih, ali i privatnih obaveza. Više će vam se puta činiti da svemu tome nema kraja, ali izvući ćete maksimum iz sebe i riješiti sve što je stavljeno pred vas. Cosmo savjet: Prihvatite poslovne promjene, korisne su.

Ribe

Mogli biste se zaljubiti. Ljubav: Intenzivno ćete izlaziti i družiti se s prijateljima te u takvom ozračju sresti zanimljivu osobu. Nadomak ste flertu koji će se brzo pretvoriti u zavođenje, strast i ljubav. Zauzeti, odnos s partnerom konačno će doći na svoje pa svađa više neće biti. Karijera: Privlačit će vas sve što djeluje poticajno i razmišljati stvaralački. Imat ćete priliku pokazati što i koliko možete u poslovima koje obavljate. Poboljšat će vam se koncentracija. Cosmo savjet: Omiljene aktivnosti i hobiji pomoći će vam da se riješite stresa.

Ovan

Sreća vas čeka na ljubavnom planu. Ljubav: S partnerom ćete ostvariti skladan odnos, pa ni povremene razmirice neće ugroziti vašu sreću. Ako ste slobodni, mogli biste pasti na šarm vrlo inteligentne osobe, koja će vas zavoditi britkim dosjetkama, šalama i humorom. Karijera: Trgovački kontakti bit će vam naklonjeni, ali će komunikacija s kolegama i šefovima biti dosta napeta. Dobit ćete priliku predočiti ideje i svoje projekte, no i dalje su izvjesni napori i dokazivanja. Cosmo savjet: Imate li majstore u kući, nadgledajte njihov rad!

Bik

Komunikativni ste i bezbrižni. Ljubav: S partnerom ćete razgovarati o planovima za budućnost i osiguranju zajedničke egzistencije. Mogli biste razmišljati o kupnji stana ili renoviranju. Samcima će se iz bezazlenog flerta dogoditi velika strast. Karijera: Financijska situacija sve je stabilnija. Zaključit ćete korisne poslove, osobito s inozemstvom. Očekuju vas dobar rezultat sudskih procesa, poboljšanje statusa, korisna ulaganja i javna priznanja. Cosmo savjet: Pripazite na novac i ne trošite previše.

Blizanci

Počinjete bolje zarađivati. Ljubav: Nastupom i odvažnošću, ali i utemeljenim argumentima primorat ćete partnera da se izjasni. Na pomolu je razgovor koji će riješiti sve dvojbe i definirati vaš odnos. Ako ste u vezi, imat ćete postojan odnos koji će svakim danom biti sve čvršći i bolji. Karijera: Pružit će vam se prilika da pokažete svoje talente. Bavit ćete se planiranjem te tako pridonijeti svojoj radnoj sredini. Vaše vještine i metode neće ostati nezamijećene. Cosmo savjet: Izbjegavajte predugi boravak na suncu.

cosmopolitan.hr

Komentari

komentara