Magazin Video

Pravo iznenađenje – Otkrila čisto lice bez trunke šminke! (VIDEO)

Napisao admin

Poznata američka pop pjevačka atrakcija Katy Perry po prvi se put našla na naslovnici ''modne Biblije'' Vogue, a prije samog snimanja te naslovnice doslovce je otkrila svoje pravo lice.


Katy Perry (foto: blogspot)

Iako je prirodno lijepa, Katy Perry uglavnom viđamo dok je tip-top sređena i sa pregršt ‘žbuke’ na svom licu, pa je bilo pravo iznenađenje kada se u ‘making of’ videu koje je došlo u paketu s Vogue naslovnicom pojavila bez trunke šminke na svom licu. 

U videu se jasno može vidjeti kako se iz ‘obične djevojke’ Katy polako pretvara u glamuroznu divu i lice s naslovnice, a sve to popratila je i ponekim priznanjima.

‘Moja koža bila je puno gore nego li je sada. Trebala sam puno više mana prekriti jer sam bila nesigurna oko svoje kože, a kada ste nesigurni oko svoje kože radite puno više’, rekla je Katy.

‘Mislim da moje obrve i oči čine dobar okvir mojega lica. Imam normalne usne i normalne jagodične kosti. Ako dobro sredim obrve i oči, mislim da mi je onda sređeno cijelo lice’, izjavila je 28-godišnja pjevačica.

magazin.net.hr

Komentari

komentara