Magazin

Horoskop: Ovan, Lav, Djevica i Vodolija uvijek imaju više sreće od ostalih

Napisao H. H.

Sigurni smo da znate nekoga, ili ste i vi sami ta osoba, koja vjeruje da ima nekako više sreće nego pameti u nekim situacijama.

U većini slučajeva vam ‘nešto’ pomogne ili vam da znak da treba da uradite nešto ili ne, napravite korak unaprijed ili se vratite dva unazad da bi sve išlo kako treba.

U astrologiji postoje znakovi koji upravo važe za takve – sretnike – koji da li zahvaljujući svojoj intuiciji ili određenim navikama uspijevaju da postignu sve što su zamislili i u svakoj situaciji im ide dobro. U nastavku vam otkrivamo koji su, a vi otkrijte da li ste među njima!

Ovan
Ovnovi su prirodni lideri koji se stalno bore za svoje mjesto, pa i za sreću. Zbog činjenice da nikoga ne čekaju da radi za njih i da bi njima bilo dobro, trude se maksimalno i ostvaruju sve što su poželjeli, što rezultuje većim osjećajem sreće.

Lav
Lavovi su poput Ovnova: iako vole da budu u centru pažnje, to je često zbog njihovih ličnih postignuća koji im donose sreću i sa kojima vole da se ‘šepure’.

Djevica
Device su znak koji ipak uspijevaju ponekad da dožive neuspjeh. Međutim, zbog činjenice da znaju kako da pređu preko toga i nauče nešto novo, one se ispravljaju i dolaze do sopstvene sreće.

Vodolija
Iako vjeruje u snagu svemira i poruke koje im šalje, za svaki slučaj uvijek uz sebe imaju više sporednih planova kako bi bile spremne na svaku situaciju. Zato se uvijek na vrijeme izvlače i znaju kako da iskoriste apsolutno sve što im je dato, a za uzvrat osjećaju sreću i zadovoljstvo, prenosi “Ženski magazin“.

Komentari

komentara