Magazin

Visoka novčana kazna – Meryem Uzerli zbog Hurem prijeti bankrot!

Napisao admin

Meryem više nije mogla podnijeti 16 sati na snimanju i mjesece bez ijednog slobodnog dana.


Meryem Uzerli (foto: cure.ba)

Kad će se više ovaj serijal završiti? Originalna turska epizoda traje manijakalno dugo. Tko to može gledati 100, 110, pa čak i 120 minuta? Nije ni čudo što je u drugim zemljama režu. Ima li ovome kraja? Pomalo me plaši u što se sve ovo pretvorilo’, rekla je Meryem Uzerli na prošlomjesečnoj dodjeli turskih nagrada Emmy gdje su je proglasili najboljom glumicom.

Neki su joj pljeskali misleći da se šali, zbunjeni voditelj jedva je čekao da se zvijezda serije ‘Sulejman Veličanstveni’ makne s pozornice, a producenti su se, šuškaju turski mediji, u publici očajnički primali za glavu.

‘Apeliram na šefove da naprave epizodu od normalnih 45 minuta kako bi ljudi mogli imati normalan život. Svi kao roboti sjede pred televizorom i nemaju vremena ni za što. Publika valjda ima i pametnijih stvari u životu od buljenja u ekran’, komentirala je Meryem i naljutila šefove.

Nekoliko dana poslije kontroverznog monologa, glumica se nije pojavila na poslu. Nije se javila nikome na setu, a iz hotelskog apartmana u istanbulskom luksuznom hotelu, gdje joj produkcija plaća smještaj, uzela je sve stvari i otišla.

Tek kad su uspjeli doći do njezina oca Husseina, tvorci serije saznali su da je otputovala u Njemačku i da se ne namjerava skoro vraćati. Turski novinari otkrili su da bi zbog nenadanog napuštanja serije i kršenja ugovora Meryem mogla platiti 5,7 milijuna kuna kazne. Osim toga, u ugovoru stoji da nakon završetka snimanja ‘Sulejmana’ sljedećih pet godina ne smije glumiti u serijama konkurentskih turskih kuća.

tportal

Komentari

komentara