Magazin

Priznanje farmera pred milionima ljudi – Iako je oženjen redovno se "druži" sa mladim djevojkama (FOTO)

Napisao admin

Iako bi ovo trebalo dobro da sakrije on je progovorio kao da kamere ne postoje.


Ekrem Jevrić (foto: cure.ba)

S obzirom na to da već tri mjeseca nema pored sebe žensku koja bi mogla da zadovolji njegove potrebe, Ekrem Jevrić je na “Farmi” počeo da mašta o go-go igračicima sa kojima može bez problema da zadovolji svoje potrebe. Pjevač se otvorio Radojki i ispričao kako kada je Igbala umorna od posla on ode u striptiz bar i plati sićom da ga neka djevojka napali i pomogne mu da se “isprazni”.

– Ne smijem da pričam da Igbala ne čuje, pa ću da pričam kao da je to bilo odavno prije nje. Ja u Americi odem u go-go klub kod igračica i one me tamo pipkaju i sve to. Bezveze je što ne možeš sa njima da se ljubiš jer ja ne volim tako, ali svršiš za pet minuta od njih. Ženske su super. Platim oko 10 – 20 dolara, i tako ti je to – pohvalio se Ekrem, a onda ispričao kako je zbog takvog zadovoljstva išao čak u Njemačku.

– Išao sam i u Njemačku ja u go-go klub. Tamo je dosta skuplje, oko 50 dolara, ali ništa specijalno da ti kažem. Isto kao i ovamo samo jeftinije. Zvali su me neki prijatelji da idemo opet, ali sam rekao da ne mogu. Ne smijem više da pričam zbog Igbale – dodao je farmer.

smedia

Komentari

komentara