Magazin

Svako svoju priču ima: Zanimljivosti o svim horoskopskim znacima

Napisao H. H.

Bez obzira na to vjerujete li u horoskop ili ga samo čitate iz zabave, ove čudne zanimljivosti o vašem horoskopskom znaku sigurno će vas zabaviti, a u njima biste se mogli i prepoznati.

KOMENTARI

Ovan

Ovnovi su poznati po svom samopouzdanju i hrabrosti, ali i tvrdoglavosti. Kao rezultat, većina njih ima nešto zajedničko, a to su ožiljci. Kako kažu astrolozi, Ovnovi često imaju ožiljke jer djeca rođena u ovom znaku teže napreduju u novijim iskustvima, što ih često dovodi do toga da budu povrijeđeni, piše “Srbija Danas“.

Bik

Ako ste Bik, vjerovtno ste praktična i odgovorna osoba. A s čim to često ide ruku pod ruku? Pa, osim što ste među rijetkima koji uvijek plaćaju sve račune na vrijeme, vjerovatno ste i jako uspješni te dobro zarađujete.

Blizanci

Blizanci imaju sposobnost brzog učenja, prilagođavanja i razmjena ideja, zbog čega obično imaju i policu punu nagrada.

Rak

Rakovi su odani, uporni i jako emotivni, ali imaju i neke zanimljive fizičke karakteristike. Jeste li primijetili da većina rođenih u znaku Raka ima okruglo lice? Ako niste, ubuduće obratite pažnju na to.

Lav

Lavovi su jako kreativni i strastveni u svemu što rade, a važe za najbolje trgovce. Takođe, ovi rođeni showman-ovi imaju velike šanse da postanu slavni.

Djevica

Djevice uglavnom ne vjeruju u horoskop pa sumnjamo da će ih ove zabavne činjenice uopšte zanimati. Ipak, mi ćemo spomenuti da se u ovom znaku rađa najviše đaka odlikaša.

Vaga

Vage su poznate po optimizmu i dobrom raspoloženju, ali jeste li znali i da važe za najljepši znak? Osobe rođene u znaku Vage često imaju i neodoljive jagodice na obrazima.

Škorpija

Škorpije su najstrastveniji horoskopski znak, i to u svim životnim aspektima – ljudskim odnosima, poslu, hobijima… Što se fizičkih karakteristika tiče, Škorpije često imaju prelijepu kosu i naglašene obrve.

Strijelac

Nijedan horoskopski znak nije velikodušniji od Strijelca, a ni u jednom drugom znaku se na rađa toliko ljudi s ovalnim licem.

Jarac

Osobe rođene u ovom znaku obično vode odličnu brigu o svom zdravlju i izgledu te su najčešće u top formi i izgledaju mlađe nego što jesu.

Vodolija

Ako ste rođeni u znaku Vodolije, onda ste poznati po svojoj nezavisnosti. Ipak, jeste li znali da možete okriviti horoskop i za to što vam je uvijek hladno? Ovo će možda objasniti vašu doživotnu želju da se ugrijete.

Ribe

Ribe su kreativne i obično se bave umjetnošću. Takođe, osobe rođene u ovom znaku pronalaze sreću s brojem sedam. Ribe, jeste li primijetile da vas sedmice prate?

Komentari

komentara